Digital Workplace.

Vill du ha en säker digital arbetsplats för dina medarbetare?

Våra konsulter är experter på att leverera lösningar kopplat till den digitala arbetsplatsen till våra kunder. Vi fokuserar lösningarna så att du kan arbeta var du vill, hur du vill och när du vill! Du sätter villkoren för att få en säker och smidig arbetsmiljö.

Identitets- & Åtkomsthantering

Hur får era medarbetare access till er IT-miljö? Vi hoppas att ni har en bra och säker plan för identifiering, annars så löser vi det gärna tillsammans med er.

Endpoint OS-Managering

Att medarbetarens arbete står i fokus till den digitala arbetsplatsen är idag inget vi bör tulla på men hur öppnar de upp sina virtuella skrivbord?

Fildelning och Gemensamma Arbetsytor

Fildelning är idag en stor del av vårt arbete, vi delar ritningar, texter, offerter, arbete etc. med varandra. Eller hur?

Virtuella Applikationer och Skrivbord

Har ni kommit igång bra med era virtuella skrivbord och applikationer?

Användarsäkerhet

För att den digitala arbetsplatsen ska vara säker och bra för era medarbetare krävs det att ni har bra stöd för användarsäkerhet. Har ni det?

Övervaknings- & Monitoreringssystem

Passa på att ha koll på er verksamhet samtidigt som ni både underlättar samt kan effektivisera arbetet för er IT-avdelning med en bra lösning för övervakning och monitorering.

Dataanalys och Beslutsstöd

För att vara i framkant av den digitala arbetsplatsen och för alltid kunna fatta de bästa besluten för din organisation bör du ha en bra lösning gällande dataanalys och beslutsstöd.

Molnbaserad Utskrift och Dokumenthantering

Glöm inte bort vikten av säkerhet när ni arbetar med er printlösning och dokumenthantering i molnet. Låt oss berätta mer!

Lastbalansering

Var redo inför tillfällen under året då ni kan drabbas av överbelastning, tänk på er lastbalansering.

Molnstrategi

Vi hjälper er med planering, migrering, modernisering och managering av era applikationer i ert val av molntjänst. Låt molntjänster bli ett enkelt val för er.