Fildelning och Gemensamma Arbetsytor.

Att dela filer är något som vi gör dagligen, men hur gör ni det och är det säkert?

Fildelning är idag en stor del av vårt arbete, vi delar ritningar, texter, offerter, arbete etc. med varandra. Eller hur? Men hur säkrar vi egentligen upp vår fildelning? För vad händer egentligen när en hackare kommer åt era filer och lägger en skadlig kod på en server som sen skickar ut uppdateringar som i exempelvis Coop-fallet då det skickades uppdateringar till alla butiker. Idag kan ni säkra upp fildelningen genom exempelvis att kräva lösenord, att dokument endast öppnas en gång innan det raderas osv. det finns rätt verktyg för att säkra delning av era filer. Arbetar ni idag hos någon annan mailleverantör eller om ni kanske sitter på en Onprem. Exchange-server och vill flytta över era filer och er mail till Office 365. Då har vi möjligheten att hjälpa er med denna migreringen.

I våra lösningar kring fildelning och gemensamma arbetsytor arbetar vi med programvaror så som OneDrive, Teams och Sharefile.

Vad vi erbjuder.

  • Genomlysning och Rådgivning av befintlig lösning
  • POC
  • Implementation och support

Vi har ett stolt samarbete med Citrix och Microsoft för att leverera lösningar kring Fildelning och Gemensamma arbetsytor.