Virtuella Applikationer och Skrivbord.

En viktig del av den digitala arbetsplatsen som verkligen fick en extra skjuts och dess betydelse för verksamheter fick en tydlighet då världen nästan stängdes ner av pandemin. Har ni kommit igång bra med era virtuella skrivbord och applikationer?

En stor del av den digitala arbetsplatsen har blivit att flytta delar eller hela sin IT-miljö till molnet. För idag finns det nog nästan inte någon organisation som inte arbetar på ett eller annat vis med molnet där ni då har vissa av era applikationer eller era arbetsytor i molnet, genom exempelvis virtuella skrivbord och virtuella applikationer, stämmer detta in på din organisation? Detta för att förenkla för era medarbetare, era externa resurser eller era tillfälliga medarbetare att få åtkomst till sitt arbete på den plats som de befinner sig på; men detta arbetssätt kräver säkerhetsregler och en god grund i er infrastrukturlösning. Något som vi har varit specialister inom sedan Infozones start och vi med stolthet levererar lösningar inom till stora organisationer i Sverige inom flertalet branscher samt vertikaler.

Vad vi erbjuder.

  • Genomlysning och Rådgivning av befintlig lösning
  • POC
  • Implementation, drift och support av era virtuella applikationer och skrivbord

Vi har ett stolt partnerskap med Citrix, Microsoft och Parallels för att leverera lösningar kring Virtuella Skrivbord och Applikationer.