Molnstrategi.

Vi hjälper er med planering, migrering, modernisering och managering av era applikationer i ert val av molntjänst. Låt molntjänster bli ett enkelt val för er.

Det finns två olika typer av molnstrategier som vi på Infozone arbetar med och det är att flytta hela verksamheter upp till molnet i exempelvis Azure eller att hjälpa bolagen med en hybridlösning där de önskar att ha en viss del i molnet och en viss del on prem. Vi på Infozone hjälper till att skapa våra kunders molnstrategi från ax till limpa.

Planering

Infozone hjälper till att planera er migrering av applikationer och data för ett framgångsrikt resultat. Vi utvärderar er nuvarande lösning, tar fram förslag på vad som ska prioriteras och hur en migrering bör ske. I vårt arbete ingår bland annat ekonomiska kalkyler, kravdefinition på säkerhet, bestämma nyckeltal, riskanalys och undersökning av hur organisationen kan behöva förändras.

Migrering

Vi genomför migreringar av era applikationer och data på ett kostnadseffektivt samt säkert sätt. Exempelvis ingår hantering av identiteter, standardisering av konfigurationer, nätverkshantering och säkerhetsoptimering som viktiga delar. Infozones stora erfarenhet med ett ramverk byggt på agila principer och våra certifierade specialister gör att vi kan hantera de mest komplicerade migreringsprojekten.

Modernisera

För att nyttja molnets kapacitet och skapa framtidens ledande datadrivna tjänster måste organisationer modernisera sina applikationer. Vi hjälper er att utvärdera olika alternativ och genomföra en modernisering av er applikationer på ett effektivt sätt. Genom att använda molnleverantörers databaser, containers och serverless kan vi vara er långsiktiga partner inom modernisering.

Managering

Låt Infozone managera er applikationer i molnet så ni kan fokusera på att utveckla nya innovativa applikationer som gör er organisation ledande. Vi hanterar uppdateringar/ uppgraderingar och ser till att er miljö är säker samt kostnadseffektiv. Tillsammans kommer vi överens om mellan vilka tider som er miljö behöver bevakning och våra certifierade tekniker finns enligt överenskommen SLA tillgängliga för att hantera eventuella problem.

Vad vi erbjuder.

  • Genomlysning och Rådgivning av befintlig lösning
  • POC
  • Migrering

För att erbjuda våra kunder en bra molnstrategi har vi nära samarbete med Microsoft och Citrix.