Lediga Tjänster

Sök en av våra lediga tjänster idag och bli en del av team Infozone

Nu letar vi efter just dig som vill bli en del av vårt växande team, hitta rätt roll för dig och sök till Infozone!

Bli en del av vårt växande team!

Våra olika kunskaper och specialistområden kompletterar varandra väl och tillsammans utgör vi ett kraftfullt team som smidigt hanterar både små och stora uppdrag. Vår historik av lyckade samarbeten med kunder inom så gott som alla branscher säger en hel del om vår kapacitet och framför allt vår glädje och ambition om att ständigt utvecklas.

Sedan starten i Stockholm 2007 har vi öppnat kontor både i Örebro, Lund, New Jersey och Chicago. Nu söker vi fler grymma IT-stjärnor inom alla våra affärsområden som kan förstärka våra team. Vi söker dig som vill ansluta till något av våra kontor i Sverige och som triggas av möjligheten att arbeta internationellt och som vill vara med och forma Infozone till att bli det bästa IT-konsultbolaget.

Våra kunder efterfrågar nya unika lösningar vilket gör att vi ständigt måste utveckla och erbjuda den kompetens som krävs för våra kunders lösningar. Därför tror vi på dig! Finns här en passande tjänst för dig bland våra lediga tjänster, sök dig då till Infozone idag. Om inte, skicka in en spontanansökan så kan vi se vad vi kan hitta för lösning tillsammans.

Arbetet är inte en plats

De flesta av våra tjänster kan utföras från hemmet eller önskad plats om det inte specifikt står in-house. Vill du ha närhet till kollegor och kontor då söker du den för dig passande tjänsten som är närmst.

Lediga tjänster just nu i Region Stockholm:

Lediga tjänster just nu i Region Mitt:
(Örebro, Västerås, Gävle m.fl.)

Lediga tjänster just nu i Region Syd:

Varför Infozone

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Vi har hög Kunskap

Vi vågar stå rakryggade och ärligt säga att vi är kunniga inom våra områden. Våra konsulter levererar trygga och säkra lösningar till våra kunder med en hög kompetens. De delar även gärna med sig av sin kunskap så vi tillsammans hjälps åt att vidareutveckla varandra.

Vi är Flexibla

Vi erbjuder en flexibilitet för våra medarbetare i form av arbetsplats, lösningar vi jobbar med och uppdrag. Vår flexibilitet gör även att vi kan vara anpassningsbara i våra lösningar till våra kunder.

Vi är Hälsosamma

Infozone ska vara ett friskt, välmående och hälsosamt bolag. Med ett jobb framför datorn är det viktigt att vi engagerar varandra till aktivitet så vi håller oss klara för att leverera expertis.

Vi har Kul på jobbet

Det är viktigt för oss att vi ska ha kul tillsammans och att Infozone känns som en rolig arbetsplats. Vi arbetar hårt men vi har samtidigt kul medan vi gör det.

Vi är Ledare

Vi leder oss själva och andra för att skapa resultat utifrån medarbetarnas och kundernas önskemål.

Vi Respekterar varandra

Vi pratar med varandra, inte om varandra – Infozone ska vara en trygg arbetsplats för alla medarbetarna där vi stöttar och hjälper varandra. Vi visar respekt för varandra då vi pratar med varandra och inte om varandra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev