Lediga Tjänster

Sök en av våra lediga tjänster idag och bli en del av team Infozone

Nu letar vi efter just dig som vill bli en del av vårt växande team, hitta rätt roll för dig och sök till Infozone!

Bli en del av vårt växande team!

Våra olika kunskaper och specialistområden kompletterar varandra väl och tillsammans utgör vi ett kraftfullt team som smidigt hanterar både små och stora uppdrag. Vår historik av lyckade samarbeten med kunder inom så gott som alla branscher säger en hel del om vår kapacitet och framför allt vår glädje och ambition om att ständigt utvecklas.

Sedan starten i Stockholm 2007 har vi öppnat kontor både i Örebro, Lund, New Jersey och Chicago. Nu söker vi fler grymma IT-stjärnor inom alla våra affärsområden som kan förstärka våra team. Vi söker dig som vill ansluta till något av våra kontor i Sverige och som triggas av möjligheten att arbeta internationellt och som vill vara med och forma Infozone till att bli det bästa IT-konsultbolaget.

Våra kunder efterfrågar nya unika lösningar vilket gör att vi ständigt måste utveckla och erbjuda den kompetens som krävs för våra kunders lösningar. Därför tror vi på dig! Finns här en passande tjänst för dig bland våra lediga tjänster, sök dig då till Infozone idag. Om inte, skicka in en spontanansökan så kan vi se vad vi kan hitta för lösning tillsammans.

Arbetet är inte en plats

De flesta av våra tjänster kan utföras från hemmet eller önskad plats om det inte specifikt står in-house. Vill du ha närhet till kollegor och kontor då söker du den för dig passande tjänsten som är närmst.

Lediga tjänster just nu i Region Stockholm:

Lediga tjänster just nu i Region Mitt:
(Örebro, Västerås, Gävle m.fl.)

Lediga tjänster just nu i Region Syd:

Varför Infozone

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Vi gillar inte att vänta, vi vill skapa resultat och nytta på riktigt. Gärna redan idag. Att vänta är både dyrt och tråkigt. Nu kör vi!

Det finns en massa komplexa ting. Vi är inte ett av dem. Att jobba med oss såväl som för oss skall i alla lägen vara ett enkelt val. Med oss blir det inget mumbojumbo, vi kör klarspråk och raka rör.

Vi vågar vara lite stolta över att vi är duktiga på det vi gör. Vi vågar också vara ärliga över vad vi inte kan. Vi delar alltid frikostigt med oss av kunskaper, såväl internt som till kunder och partners.

Vi brinner för det vi gör, bli därför inte förvånad om du möter ovanligt motiverade och hängivna medarbetare hos Infozone.

Finns det ett alternativ till att ha kul på jobbet? Inte för oss. Vi jobbar hårt och det får gärna vara svårt men vi är måna om varandra och ser alltid till att både ni och vi har kul medan vi gör det.

Vår erfarenhet och kunnande ger oss mod. Vi är ödmjuka men vågar tänka i nya banor, vi vågar vara annorlunda. Vi vågar utmana oss själva, våra partners och de uppdragsgivare vi jobbar med. Allt för att alltid bli bättre.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev