Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

I samband med Black Week, Cyber Monday och att Julen står på glänt så tänkte vi att vi kickar igång vårt erbjudande igen på våra Microsoft-licenser. Ni får upp till 25 % rabatt på era licenser under ett år! Gäller vid köp senast 22/12, 2020.

Lediga Tjänster

Sök en av våra lediga tjänster idag och bli en del av team Infozone

Nu letar vi efter just dig som vill bli en del av vårt växande team, hitta rätt roll för dig och sök till Infozone!

Bli en del av vårt växande team!

Infozone växer så att det knakar, sedan starten i Stockholm 2007 har vi öppnat kontor i Örebro, Lund, New Jersey och Chicago. Nu söker vi IT-stjärnor inom Business Intelligence, Systemutveckling och Infrastruktur som kan förstärka vårt team. Vi söker dig som vill ansluta till något av våra kontor i Sverige, triggas av möjligheten att jobba internationellt.

Vi letar ständigt efter nya förmågor som tillsammans med oss vill utveckla och bygga det bolag som vi vill arbeta på. Vi tror att vi tillsammans kan forma Infozone till att bli det bästa IT-konsultbolaget.

Våra kunder efterfrågar nya unika lösningar vilket gör att vi ständigt måste utveckla och erbjuda den kompetens som krävs för våra kunders lösningar. Därför tror vi på dig! Finns här en passande tjänst för dig bland våra lediga tjänster, sök dig då till Infozone idag. Om inte, skicka in en spontanansökan så kan vi se vad vi kan hitta för lösning tillsammans.

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela IT-branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Och även om vi är fördelade på 5 kontor på två olika kontinenter är vi ett tajt team som delar samma vision och värderingar. Dessutom har vi kul när vi jobbar! Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med.

Varför Infozone

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Vi gillar inte att vänta, vi vill skapa resultat och nytta på riktigt. Gärna redan idag. Att vänta är både dyrt och tråkigt. Nu kör vi!

Det finns en massa komplexa ting. Vi är inte ett av dem. Att jobba med oss såväl som för oss skall i alla lägen vara ett enkelt val. Med oss blir det inget mumbojumbo, vi kör klarspråk och raka rör.

Vi vågar vara lite stolta över att vi är duktiga på det vi gör. Vi vågar också vara ärliga över vad vi inte kan. Vi delar alltid frikostigt med oss av kunskaper, såväl internt som till kunder och partners.

Vi brinner för det vi gör, bli därför inte förvånad om du möter ovanligt motiverade och hängivna medarbetare hos Infozone.

Finns det ett alternativ till att ha kul på jobbet? Inte för oss. Vi jobbar hårt och det får gärna vara svårt men vi är måna om varandra och ser alltid till att både ni och vi har kul medan vi gör det.

Vår erfarenhet och kunnande ger oss mod. Vi är ödmjuka men vågar tänka i nya banor, vi vågar vara annorlunda. Vi vågar utmana oss själva, våra partners och de uppdragsgivare vi jobbar med. Allt för att alltid bli bättre.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev