Om Infozone

Vi erbjuder våra kunder information, kunskap och stöd i alla lägen som ni kan tänkas hamna i. Vi tror på att vi kan skapa hjältar av våra kunder genom våra egna hjältar – We Create Heroes!

Infozone är ett IT-kunskapsbolag med expertis inom virtuell infrastruktur, systemutveckling och beslutsstöd. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system. På Infozone arbetar vi för att strukturera och automatisera era IT-miljöer för en optimal funktion, drift och ekonomi.

Vi besitter enorm kompetens inom bolaget med våra medarbetare som kan skapa innovativa lösningar utifrån era behov. Vi hjälper er individuellt eller i team där vi har möjlighet att ta ansvar för hela projektet från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat.

Givetvis jobbar vi alltid med er som kund och användarna i centrum samt väljer tekniker, ramverk och metoder baserat efter behov och situation. Det som kännetecknar vår verksamhet är handlingskraft, spetskompetens samt en stark sammanhållning.

Våra olika kunskaper och specialistområden kompletterar varandra och tillsammans utgör vi ett kraftfullt team som smidigt hanterar både små och stora uppdrag. Vår historik av lyckade samarbeten med kunder inom så gott som alla branscher säger en hel del om vår kapacitet och framför allt vår glädje och ambition om att ständigt utvecklas.

Varför Infozone

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med – det hoppas vi att ni också vill.

Vi har hög Kunskap

Vi vågar stå rakryggade och ärligt säga att vi är kunniga inom våra områden. Våra konsulter levererar trygga och säkra lösningar till våra kunder med en hög kompetens. De delar även gärna med sig av sin kunskap så vi tillsammans hjälps åt att vidareutveckla varandra.

Vi är Flexibla

Vi erbjuder en flexibilitet för våra medarbetare i form av arbetsplats, lösningar vi jobbar med och uppdrag. Vår flexibilitet gör även att vi kan vara anpassningsbara i våra lösningar till våra kunder.

Vi är Hälsosamma

Infozone ska vara ett friskt, välmående och hälsosamt bolag. Med ett jobb framför datorn är det viktigt att vi engagerar varandra till aktivitet så vi håller oss klara för att leverera expertis.

Vi har Kul på jobbet

Det är viktigt för oss att vi ska ha kul tillsammans och att Infozone känns som en rolig arbetsplats. Vi arbetar hårt men vi har samtidigt kul medan vi gör det.

Vi är Ledare

Vi leder oss själva och andra för att skapa resultat utifrån medarbetarnas och kundernas önskemål.

Vi Respekterar varandra

Vi pratar med varandra, inte om varandra – Infozone ska vara en trygg arbetsplats för alla medarbetarna där vi stöttar och hjälper varandra. Vi visar respekt för varandra då vi pratar med varandra och inte om varandra.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev