Om oss.

Vi tror på att vi skapar hjältar
We Create Heroes

Infozone är ett modernt IT-bolag som ständigt arbetar för att vara i framkant med att leverera den digitala arbetsplatsen där fokus ligger på säkerhet och detta gör vi inom områdena IT-infrastruktur och dataanalys/ beslutsstöd. Vi grundades 2007 av två personer som hade en klar bild av att de ville bygga ett bolag där kompetens samt tillhörighet stod i fokus. Sedan dess har vi fokuserat på att arbeta utifrån varje enskild anställd med ett tankesätt att vi skulle bygga det bolag som vi själva ville jobba på! Genom våra hjältar kan vi leverera kundanpassade, effektiva och robusta IT-system.

Vi vågar påstå att vi besitter en enorm kompetens inom bolaget där våra medarbetare kan skapa innovativa lösningar utifrån din organisations behov. Vi hjälper dig individuellt eller i team där vi har möjlighet att ta ansvar för hela projektet från behovsanalys och design, genom implementation och testning, till drift, utvärdering och analys av resultat – allt för att ni ska få en smidig upplevelse av den digitala arbetsplatsen.

Våra kärnvärden.

Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba på – det hoppas vi att ni också vill

Var i framkant och satsa på digital workplace och gör det med fokus på säkerhet!

Vi har kul på jobbet.

Det är viktigt för oss att vi ska ha kul tillsammans och att Infozone känns som en rolig arbetsplats. Vi arbetar hårt men vi har samtidigt kul medan vi gör det.

Vi är Ledare.

Vi leder oss själva och andra för att skapa resultat utifrån medarbetarnas och kundernas önskemål.

Infozone är en grym arbetsplats – kom och jobba hos oss!

Vi Respekterar varandra.

Vi pratar med varandra, inte om varandra – Infozone ska vara en trygg arbetsplats för alla medarbetarna där vi stöttar och hjälper varandra. Vi visar respekt för varandra då vi pratar med varandra och inte om varandra.

Vi har Hög kunskap.

Vi vågar stå rakryggade och ärligt säga att vi är kunniga inom våra områden. Våra konsulter levererar trygga och säkra lösningar till våra kunder med en hög kompetens. De delar även gärna med sig av sin kunskap så vi tillsammans hjälps åt att vidareutveckla varandra.

Vi är Flexibla.

Vi erbjuder en flexibilitet för våra medarbetare i form av arbetsplats, lösningar vi jobbar med och uppdrag. Vår flexibilitet gör även att vi kan vara anpassningsbara i våra lösningar till våra kunder.

Vi är Hälsosamma.

Infozone ska vara ett friskt, välmående och hälsosamt bolag. Med ett jobb framför datorn är det viktigt att vi engagerar varandra till aktivitet så vi håller oss klara för att leverera expertis.