Dataanalys och Beslutsstöd.

För att vara i framkant av den digitala arbetsplatsen och för alltid kunna fatta de bästa besluten för din organisation bör du ha en bra lösning gällande dataanalys och beslutsstöd.

Vi tror på att alla ni organisationer som väljer att fokusera på datahantering och dataanalyser kommer ligga i framkant då ni vet att ni fattar rätt beslut genom de underlaget som faktiskt visas i er organisation och att ni inte bara gissar er fram.

Vi tittar tillsammans på era behov och önskemål där vi analyserar era datakällor för att skapa en optimal BI-lösning, där vi skräddarsyr innehållet och skapar hur era analyser presenteras. Vi kan se till att användarna får en smidig och säker tillgång till rapporter och vi hjälper även till att utbilda era användare i verktygen. Avdelningar inom organisationer som är i extra behov av en BI-lösning för att fatta bra och effektiva beslut är inköp, försäljning, ekonomi och lager. Håller du med?

Vad vi erbjuder.

  • Rådgivning
  • Implementation
  • Drift

i har ett stolt partnerskap med Qlik, Microsoft och TimeXtender för att ni ska kunna fatta effektiva och bra beslut för er organisation.