Gör karriär på Infozone!

Hos oss på Infozone får du möjligheter till en spännande karriär där vi tillsammans med dig utvecklar din framtid. Vi erbjuder jobb som både vässar dina kunskaper och utmanar din kreativitet.

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar. Vi strävar ständigt efter att bli vassare, både som arbetsplats och som företag; alla anställda har en viktig roll i verksamhetens utveckling. Därför är din kunskap vår främsta resurs och någonting vi förvaltar väl genom kompetensutveckling som en självklar del av arbetet.

För oss är det mycket viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet och vi vet av egen erfarenhet att vi gör ett bättre jobb när vi har roligt, så den som arbetar med oss kan räkna med ett glatt gäng och många glada stunder.

Eftersom vi växer med kontor i Stockholm, Lund, Örebro, Chicago och New Jersey är möjligheterna stora för dig som även vill arbeta internationellt. Vi ger dig chansen att arbeta ifrån där du och våra kunder önskar. Ser du möjligheter i fler städer och vill starta upp ett nytt Infozone kontor, är du välkommen att hjälpa oss att växa.

Ta steget och låt oss utvecklas tillsammans och bli en del av Infozone idag, slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan.

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev