Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Gör karriär på Infozone!

Här har du chans att utforska dina möjligheter på ett kompetent och innovativt företag samt möjlighet till en spännande karriär där du utvecklar din framtid. Vi erbjuder jobb som både vässar dina kunskaper och utmanar din kreativitet.

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar. Vi strävar ständigt efter att bli vassare, både som arbetsplats och som företag; alla anställda har en viktig roll i verksamhetens utveckling. Därför är din kunskap vår främsta resurs och någonting vi förvaltar väl genom kompetensutveckling som en självklar del av arbetet.

Sist men inte minst är det viktigt för oss att våra medarbetare trivs på jobbet och vi vet av egen erfarenhet att vi gör ett bättre jobb när vi har roligt, så den som arbetar med oss kan räkna med ett glatt gäng och många glada stunder. Känns detta som något för dig? Titta igenom våra lediga tjänster och skicka din ansökan! Hittar du inte just den tjänsten du söker? Skicka in en intresseanmälan.

Eftersom vi växer med kontor i Stockholm, Lund, Örebro,Chicago och New Jersey är möjligheterna stora för dig. Vi ger dig chansen att arbeta ifrån där du och våra kunder önskar. Ser du möjligheterna i fler städer och vill starta upp ett nytt Infozone kontor, välkommen att hjälpa oss växa. Vi har flera möjligheter för dig som vill testa på att fortsätta din karriär i USA.

Ta steget och låt oss utvecklas tillsammans och bli en del av Infozone idag, slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan.

Gör karriär på Infozone och bli en del av vårt team. Skicka din ansökan idag!

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev