Gör karriär på Infozone!

Hos oss på Infozone ges du möjligheten till en spännande karriär där vi tillsammans med dig utvecklar din framtid. Vi erbjuder jobb som både vässar dina kunskaper och utmanar din kreativitet.

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar. Vi strävar ständigt efter att bli vassare, både som arbetsplats och som företag; alla anställda har en viktig roll i verksamhetens utveckling. Därför är din kunskap vår främsta resurs och någonting vi förvaltar väl genom kompetensutveckling som en självklar del av arbetet.

För oss är det mycket viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet och vi vet av egen erfarenhet att vi gör ett bättre jobb när vi har roligt, så den som arbetar med oss kan räkna med ett glatt gäng och många glada stunder.

Eftersom vi växer med kontor i Stockholm, Kristianstad, Örebro, Chicago och New Jersey är möjligheterna stora för dig som även vill arbeta internationellt. Vi ger dig chansen att arbeta ifrån där du och våra kunder önskar. Ser du möjligheter i fler städer och vill starta upp ett nytt Infozone kontor, är du välkommen att hjälpa oss att växa.

Ta steget och låt oss utvecklas tillsammans och bli en del av Infozone idag, slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan.

Möt några av hjältarna på Infozone

”En härlig arbetsplats det är precis vad Infozone är”

Mattias Skottén, Citrix & Microsoft Arkitekt

- En härlig arbetsplats, det är precis vad Infozone är. Jag har precis kommit tillbaka från en längre föräldraledighet och det är en så skön känsla att komma tillbaka och känna direkt att jag är en i laget igen. Vi har en välkomnade och inkluderande atmosfär. Roliga kollegor, unika samt lärorika kunduppdrag och flexibelt arbete, ja vad ska jag säga. Jag kan varmt rekommendera Infozone som arbetsplats, säger Mattias.

"Ett företag som hela tiden vill framåt"

Larx Axelsson, BI-konsult

- Just nu jobbar jag som kravanalytiker åt en stor region i Sverige och är kittet mellan verksamheten och IT, med allt som tillhör deras BI-plattform. Det finns en nybyggaranda på Infozone som jag gillar och en väldigt familjär stämning, som jag inte har upplevt på tidigare arbetsplatser. Vi träffas och umgås under uppsluppna former och det är aldrig långt till ett gott skratt mellan kollegorna, jag ser redan fram mot vår nästa aktivitetskickoff. Att man uppmuntras till att kompetensutveckla sig och att ta olika certifieringar om man så önskar är en viktig del i den personliga utvecklingen som jag gillar skarpt med Infozone kultur, säger Lars

"Agerar som en trygg support till en av våra största kunder"

Felix Wedenell, Systemadministratör

- Sedan jag började på Infozone har jag haft tryggheten i att få arbeta i ett fast uppdrag där jag agerar som en trygg support till en av våra största kunder. Att sitta med support är väldigt utvecklande för ingen dag är den andra lik och det har också gjort att jag lärt mig mycket om mig själv och de delar som jag sen vill utvecklas inom framöver. Något som jag vet att jag kommer få chansen till på Infozone genom utbildningar, lära mig av mina kollegor och nya uppdrag, säger Felix.

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev