Infozone som arbetsplats.

För oss är det viktigt att du som hjälte ska trivas!

Det är av största vikt för oss att du ska trivs med Infozone som arbetsplats; med kollegorna, med kulturen, med aktiviteterna och såklart med arbetsuppgifterna. Vi arbetar därför aktivt med detta och har idag både en Kulturgrupp och en Sports Club. Utöver det har vi drivande medarbetare och en driven ledningsgrupp som hela tiden jobbar för att vi ska vara ett sammansvetsat team som har kul tillsammans.

Våra hjältar på Infozone får bland annat dessa förmåner:

 • Föräldralön.

  Vi erbjuder extra ersättning med upp till 90 % av er fasta lön utöver ersättning från Försäkringskassan enligt gällande policy.

 • Friskvårdsbidrag.

  Infozone tror på att hälsa och friskvård skapar en glädjefylld arbetsmiljö, därför erbjuder vi våra medarbetare 4000 sek i friskvårdbidrag.

 • Medlemskap i IZ Sports Club.

  Var med på alla aktiviteter och tävlingar som vi anordnar i vår Sports Club! Ta del av 15 % rabatt på SATS som vi har förhandlat fram på träningsanläggningar runt om i landet!

 • Försäkringar.

  Det är viktigt för oss att du känner dig trygg på arbetsplatsen. Som anställd omfattas du av tjänstegrupplivförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, sjukförsäkring & tjänstereseförsäkring.

 • Kompetensutveckling.

  Vi växer med dig! På Infozone får du individuell kompetensutvecklingsplan som består av relaterade utbildningar, certifieringar och litteratur. Utöver det är varje anställd berättigad till certifieringsbonus.

 • Löneväxling.

  Infozone ger möjlighet att byta en del av din kontanta lön mot förmåner som privat sjukvård, extra avsättning till pensionsförsäkring, frivillig rehabilitering och arbetsredskap.

 • Hälsoundersökning.

  Infozone erbjuder alla anställda en hälsoundersökning enligt gällande policy.

Och så mycket mer…

Vi har frågat några av våra hjältar om hur de trivs på Infozone som arbetsplats, så varför inte inspireras av dessa och börja hos oss:

Mattias
Skottén.

Citrixkonsult

En härlig arbetsplats, det är precis vad Infozone är. Jag har precis kommit tillbaka från en längre föräldraledighet och det är en så skön känsla att komma tillbaka och känna direkt att jag är en i laget igen. Vi har en välkomnade och inkluderande atmosfär. Roliga kollegor, unika samt lärorika kunduppdrag och flexibelt arbete, ja vad ska jag säga. Jag kan varmt rekommendera Infozone som arbetsplats.

Per
Möllersten.

Projektledare

Jag har nu varit här i 12 år och ja det får väl räkna mig som en veteran i gänget. Jag har alltid uppskattat den vänliga och mysiga stämningen som råder på företaget. Infozone har alltid satt sin personal i fokus och sett till att vi mår bra, det är något som jag uppskattar. Man förstår också att framgången i företaget ligger i våra konsulters kunskap, därför har de då varit generösa vad gäller utbildning och kurser. Jag har personligen alltid föredragit att jobba i längre uppdrag med kund i stället för korta, och det har aldrig setts som något problem. Jag trivs på Infozone så här håller jag mig kvar, mig blir de inte av med.

Felix
Wedenell.

Systemadministratör

Sedan jag började på Infozone har jag haft tryggheten i att få arbeta i ett fast uppdrag där jag agerar som en trygg support till en av våra största kunder. Att sitta med support är väldigt utvecklande för ingen dag är den andra lik och det har också gjort att jag lärt mig mycket om mig själv och de delar som jag sen vill utvecklas inom framöver. Något som jag vet att jag kommer få chansen till på Infozone genom utbildningar, lära mig av mina kollegor och nya uppdrag.

Sen självklart så kan du arbeta var du vill
– Den flexibiliteten väljer du själv!

Arbetet bör inte vara en plats – men det kan vara det om du föredrar det. Vi har flera centrala kontor på olika platser i Sverige, Norge och USA som våra medarbetare kan välja att jobba från. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm. Men om du känner att arbetet inte bör vara en plats och du önskar att jobba mer remote, då erbjuder vi just den flexibiliteten – att arbeta var du än är. Exempelvis från hemmet, från solkusten i Spanien så länge kunden inte efterfrågar att du i ditt uppdrag behöver vara på plats.