Lastbalansering.

Var redo inför tillfällen under året då ni kan drabbas av överbelastning, tänk på er lastbalansering.

Lastbalansering kan göras inom flera olika områden och det jobbar vi med för att förhindra överkapacitet och avbrott för våra kunder genom att fördela tillgänglig kapacitet lika till olika platser. Genom att fördela arbetet mellan samverkande datorer och exempelvis till servrarna på en hemsida. Lastbalansering är extraviktigt vid exempelvis stora tillfällen på internet som Black Friday, Deklarationen öppnar eller Biljettsläpp av tåg till julen osv. Att lastbalansera en webbtjänst handlar dock inte bara om att fördela resurser utan det finns stora fördelar med Citrix NetScaler som också gör er tjänst säkrare. Något vi gärna berättar mer om för er.

Vad vi erbjuder.

  • Rådgivning
  • Implementation
  • Drift
  • Support

Gör som Resurs Bank och ta hjälp av oss på Infozone

Med Infozone har vi fått en partner med hög kompetens som hjälper oss i utvecklingen av säkra lastbalanserade tjänster. Infozone finns alltid där som ett stöd i komplexa tekniska frågor och utmaningar. Med deras hjälp bygger vi framtidens bank i molnet.

Christopher Willirin

Resurs Bank

Vi har ett stolt samarbete med Citrix och är en av de främsta partners i Sverige på att levererar lösningar baserat på Citrix NetScaler för lastbalansering.