Partners

Vi är mycket glada och stolta över vårt samarbete med våra partners. Vi får tillgång till unik support, kompetens och kvalitetssäkring av våra partners. Vi värdesätter våra partners prägel på våra lösningar.

Nyskapande teknologi finns överallt och ger oss nya möjligheter till kreativitet och framsteg. Microsoft ser hur dessa framsteg förändrar vår tillvaro och hjälper oss i vardagen. Deras teknologiska visioner har alltid varit en drivkraft och inspiration. Det är en utmaning att leda utvecklingen framåt samt att skapa innovationer som varje dag förbättrar vårt sätt att leva och arbeta.

Partnerskapet är strategiskt viktigt för oss som bolag, då Infozone ämnar skapa högt affärsvärde samt kvalité för våra kunder med hjälp av Microsoft.

De senaste åren har Microsofts produktportfölj utvecklats och förändrats för att täcka in fler områden som är centrala för våra kunders verksamheter samt bemöta de krav som finns på ökad integration och samarbetsmöjligheter mellan produkterna.

Läs mer om Microsoft här

Citrix är en ledande aktör inom mobila arbetsområden och sammanför virtualisering, nätverk samt molntjänster för att möjliggöra nya sätt att arbeta smartare och mer effektivt. Dagens anställda arbetar från en rad olika platser, både på personliga enheter och företagsenheter. Dessutom kräver händelser som sammanslagningar, förvärv och även katastrofer, snabba IT-lösningar för att få anställda att komma igång med arbetet så fort som möjligt.

Idag behöver organisationer fundera rörande hur de på ett säkert sätt kan leverera innehåll till anställda som inte använder eller befinner sig på sedvanliga platser, enheter eller system. Mobil arbetsområdesteknik tar sig an dessa krav genom att säkert leverera applikationer, datorer, filer och tjänster sömlöst till alla användare, på alla enheter och över alla nätverk. Infozone är en av få guldpartners till Citrix i Sverige.

Läs mer om Citrix här

Ivanti har förvärvat AppSense som därmed nu ingår i en större koncern. AppSense är global marknadsledare inom användarvirtualisering. Bolaget löser utmaningar kring hantering av arbetsytor med lösningar som, enligt analysföretaget Forrester, lönar sig på knappt fem månader.

De ger enklare hantering av användarmiljön, bättre användning av budgetmedel och ser till att anställda tryggt kan jobba på alla typer av enheter. IT-avdelningen utnyttjar resurser och budgetmedel bättre, säkerheten skärps, översikten förbättras och tid kan avsättas till utveckling i stället för problemlösning.

De ger såväl rätt balans mellan säkerhet och kostnadskontroll som krav på flexibilitet och bättre stöd till affärsverksamheten. Plattformen gör det möjligt att lägga regler och bestämmelser på användarmiljön samtidigt som den framstår som öppen och användarvänlig. Infozone är partner och besitter expertkunskaper från konsulter inom Ivanti/ AppSense.

Läs mer om Ivanti här

Qlik Grundades i Sverige 1993 med målet att lösa riktiga problem för alla typer och storlek av företag och organisationer. Qlik har idag över 32 000 kunder i över 100 länder som använder QlikView som stöd för sina viktigaste beslut. Qlik har varit och är en pionjär inom användardriven Business intelligence. deras produkt är den idag ledande Business Discovery plattformen, QlikView associerar data på ett enkelt sätt som möjliggör visuellt lättförståeliga relationer mellan många olika datakällor. Verktyget är otroligt flexibelt och skalbart. Det är bland annat detta samt det faktum att Qlik kunder är otroligt nöjda med QlikView samt det affärsvärde som det har levererat som gjort att vi valt att bli partner till Qlik och är återförsäljare av deras produkter.

Läs mer om Qlik här

Cyxtera (Cryptzone) minskar företagets attackyta med 99 % genom sina säkra nätverksaccess-lösningar. Med s.k. ”Software Defined Perimeter” möjliggörs en distribuerad, skalbar och hög tillgänglighet. Cryptzone skyddar applikationer och innehåll från interna och externa hot samtidigt som man avsevärt sänker kostnaderna för klient-access i hybrida miljöer, inklusive Amazon Web Services och MS Azure. Cryptzone tillhandahåller också dynamisk och automatisk ”Content security”, för MS SharePoint och Office365, samt förbättrar förmågan att uppfylla lagstadgade krav på webbsidor. Mer än 450 företag förlitar sig på Cryptzone för att säkra deras nätverk och data. Ett partnerskap som gör det möjligt för oss på Infozone att erbjuda er säkerhet.

Läs mer om Cyxtera här

IGEL Technology är världsledande inom tunna klienter. De hjälper dagens organisationer att förbättra smidigheten, effektiviteten och säkerheten i sina virtuella skrivbord och applikationsleveranssystem.

IGEL producerar ett av branschens bredaste sortiment av hårdvara för tunna klienter, baserat på Linux och Microsoft Windows, och är marknadsledande inom programvara för tunna klienter så att kunderna kan få tillgång till ett brett spektrum av serverbaserad infrastruktur och tillämpningar.

IGEL erbjuder också kraftfull och intuitiv programvara för enkel driftsättning och administration av tunna klienter i såväl små som stora organisationer. Våra lösningar passar utmärkt till tunna klienter från IGEL därför är vi stolt partner till IGEL.

Läs mer om IGEL här

FSLogix produkt ”Apps” löser vanliga problem för er som jobbar med applikationsleverans. Produkten kan installeras i befintlig miljö och innebär inte en helt ny utrullning av standardpaket etc. Funktionerna kan delas in i 3 områden: Applikationsåtkomst, hantering av JAVA versioner, profilhantering, licensiering. Ett spännande samarbete för oss på Infozone.

Läs mer om FSLogix här

Dell EMC:s arbetar med flera olika branschledande tekniker och plattformar, såsom komplett lagringsinfrastruktur, till exempel säkerhetskopiering och återskapande, Enterprise content management, unified storage, Enterprise storage, scale-out NAS, big data-lösningar, arkivering och datasäkerhet. Med vårt partnerskap har vi möjligheten att erbjuda er komplett lagringslösning.

Läs mer om Dell EMC här

Caprator erbjuder en unik kunskapsbank och kompetens för en fungerande målstyrning av företagets rörelsekapital (varulager, kundfordringar och leverantörsskulder). De har en beprövad metod för att hjälpa företag att frigöra cash från rörelsekapitalet, d v s att minska lager och kundfordringar samt öka leverantörsskulder. Deras fokus på resultat, värde och lönsamhet samt deras värderingar gör att vi på Infozone har valt att samarbeta med Caprator, då detta stämmer väl överens med vårt eget sätt att tänka och agera.

Läs mer om Caprator här

Nutanix virtuella datorplattform är en konvergerad infrastrukturlösning som konsoliderar datornivå (server) och lagringsnivå till en enda, integrerad apparat. Nutanix levererar en kostnadseffektiv lösning med förutsägbar skalbarhet för även de mest intensiva arbetsbelastningar. Infozone vill förenkla IT så att fokus hamnar på rätt ställe, att leverera användarupplevelse och applikationer. Vi anser att Nutanix är långt före alla andra leverantörer när det gäller Hyper Converge och de är en given bit i vårt pussel.

Läs mer om Nutanix här

JetBrains är ett ledande mjukvaruföretag som specialiserat sig på producerandet av intelligenta redskap för kunders specifika utvecklingsuppdrag. De gör professionell mjukvaruutveckling mer produktiv genom att bistå utvecklare med smarta verktyg som hjälper dem att skriva ren, kvalitativ kod och leverera bättre mjukvara snabbare. JetBrains produktportfölj inkluderar bland annat de välkända produkterna ReSharper, TeamCity, dotCover och dotTrace.

Att leverera mjukvara som ger flertalet mervärden med en mycket hög kvalité är något som är väldigt viktigt för oss på Infozone. Vi vet att bra verktyg är väsentliga vid utvecklingsprojekt för att öka produktivitet och kvalitet. JetBrains har under en längre tid utmärkt sig bland sina konkurrenter, så det här samarbetet går helt i linje med vår ambition att bli den ledande leverantören av skräddarsydda IT-system.

Läs mer om JetBrains här

RES är ledande inom den ”Digital Workspace” teknologin. De hjälper organisationer att uppnå bättre affärsresultat med kontroll över säkerhet och compliance – samtidigt som de gör företagsteknologin enklare och mer pålitligt för de anställda att använda. RES har ett användarcentrerat tillvägagångssätt, vilket ger en säker tillgång till teknologin, även i komplexa multi-enhet / multi-location scenarier. RES äger patenterade teknologier, ger ett snabbt värde, och har överlägsen kundsupport för mer än 3000 företag runt om i världen. RES utsågs till ”Cool Vendor 2015” av Gartner, Inc. för de innovativa funktionerna i RES ONE Service Store. Automatisering och Självbetjäning är två av de viktigaste komponenterna för att nå i mål med digitaliseringen och RES tillsammans med Infozone gör det möjligt.

Läs mer om RES här

TimeXtender möjliggör åtkomst till all data inom ert företag och frigör tid för er IT-avdelning med agila utvecklingsmetoder. TimeXtender´s programvara för Data Warehouse Automation TX DWA i kombination med Qlik´s programvaror ger en omfattande, end-to-end lösning för Qlik användare. TX DWA hjälper företag att utnyttja flera datakällor, extrahera relevant information och placera informationen i en strukturerad Data Discovery Hub, så att användarna kan komma åt information snabbt och enkelt, samt få en gemensam version av sanningen. Med mer än 2 600 kunder och olika partners över hela världen är TimeXtender en ledare inom Data Warehouse Automation. Partnerskapet ger nuvarande och framtida Infozone kunder en väg att demokratisera tillgång av företagets data till verksamheten och samtidig som beroendet till IT-avdelningen reduceras.

Läs mer om TimeXtender här

Workspot är ett ledande företag inom molnbaserade tjänster som en serviceplattform. Produkten är byggd för den mobila, moln och hyperkonvergerade infrastruktur-eran och är också den snabbaste och mest användarvänliga lösningen för IT-slutanvändare BYOX och mobila utmaningar. Workspot hjälper företag till säker leverans av applikationer, virtuella skrivbord och data till alla plattformar med samma användarupplevelse.

Workspot´s molnbaserade plattform förenklar hanteringen, kräver noll underhåll, skalar omedelbart, ger en bra slutanvändarupplevelse och är alltid uppdaterad med de senaste funktionerna.

Läs mer om Workspot här