Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Missa inte att vi rabatterar med upp till 25 % på era befintliga Office 365- & Microsoft 365-licenser.

Vi har flera tjänstepaket kring den moderna arbetsplatsen med Microsoft 365. Vår rabatt gäller fram till den 31 oktober – passa på nu!

Partners

Läs mer om vilka partners vi samarbetar med på Infozone

Vi är mycket glada och stolta över vårt samarbete med våra partners. Vi får tillgång till unik support, kompetens och kvalitetssäkring av våra partners. Vi värdesätter deras prägel på våra lösningar.

Nyskapande teknologi finns överallt och ger oss nya möjligheter till kreativitet och framsteg. Microsoft ser hur dessa framsteg förändrar vår tillvaro och hjälper oss i vardagen. Deras teknologiska visioner har alltid varit en drivkraft och inspiration. Det är en utmaning att leda utvecklingen framåt samt att skapa innovationer som varje dag förbättrar vårt sätt att leva och arbeta.

Partnerskapet är strategiskt viktigt för oss som bolag, då Infozone ämnar skapa högt affärsvärde samt kvalité för våra kunder med hjälp av Microsoft.

De senaste åren har Microsofts produktportfölj utvecklats och förändrats för att täcka in fler områden som är centrala för våra kunders verksamheter samt bemöta de krav som finns på ökad integration och samarbetsmöjligheter mellan produkterna.

Läs mer om Microsoft här

 

Citrix är en ledande aktör inom mobila arbetsområden och sammanför virtualisering, nätverk samt molntjänster för att möjliggöra nya sätt att arbeta smartare och mer effektivt. Dagens anställda arbetar från en rad olika platser, både på personliga enheter och företagsenheter. Dessutom kräver händelser som sammanslagningar, förvärv och även katastrofer, snabba IT-lösningar för att få anställda att komma igång med arbetet så fort som möjligt.

Idag behöver organisationer fundera rörande hur de på ett säkert sätt kan leverera innehåll till anställda som inte använder eller befinner sig på sedvanliga platser, enheter eller system. Mobil arbetsområdesteknik tar sig an dessa krav genom att säkert leverera applikationer, datorer, filer och tjänster sömlöst till alla användare, på alla enheter och över alla nätverk. Infozone är en av få guldpartners till Citrix i Sverige.

Läs mer om Citrix här

TimeXtender möjliggör åtkomst till all data inom ert företag och frigör tid för er IT-avdelning med agila utvecklingsmetoder. TimeXtender´s programvara för Data Warehouse Automation TX DWA i kombination med Qlik´s programvaror ger en omfattande, end-to-end lösning för Qlik användare.

TX DWA hjälper företag att utnyttja flera datakällor, extrahera relevant information och placera informationen i en strukturerad Data Discovery Hub, så att användarna kan komma åt information snabbt och enkelt, samt få en gemensam version av sanningen. Med mer än 2 600 kunder och olika partners över hela världen är TimeXtender en ledare inom Data Warehouse Automation. Partnerskapet ger nuvarande och framtida Infozone kunder en väg att demokratisera tillgång av företagets data till verksamheten och samtidig som beroendet till IT-avdelningen reduceras.

Läs mer om TimeXtender här

Qlik grundades i Sverige 1993 med målet att lösa riktiga problem för alla typer och storlek av företag och organisationer. Qlik har idag över 32 000 kunder i över 100 länder som använder QlikView som stöd för sina viktigaste beslut. Qlik har varit och är en pionjär inom användardriven Business intelligence.

Deras produkt är den idag ledande Business Discovery plattformen, QlikView associerar data på ett enkelt sätt som möjliggör visuellt lättförståeliga relationer mellan många olika datakällor. Verktyget är otroligt flexibelt och skalbart. Det är bland annat detta samt det faktum att Qlik kunder är otroligt nöjda med QlikView samt det affärsvärde som det har levererat som gjort att vi valt att bli partner till Qlik och är återförsäljare av deras produkter.

Läs mer om Qlik här

IGEL levererar nästa generations OS för Cloud Workspaces. Företagets världsledande mjukvaruprodukter inkluderar IGEL OS™, UD Pocket™ (UDP) och Universal Management Suite™ (UMS). Dessa lösningar utgör en säkrare, mer hanterbar och kostnadseffektiv kontrollplattform för nästan alla x86-enheter. Via endast två funktionsrika programvaror – Workspace Edt. och Enterprise Management Pack levererar IGEL ett enastående värde för er investering. Ni får industrins bästa garanti (5 år), support (3 år efter end of life) och managerings funktionalitet. IGEL gör det möjligt för företag att spara stora pengar genom att förlänga nyttjandeperioden för sina befintliga endpoint-enheter, samtidigt som alla enheter som kör IGEL OS och Windows OS kontrolleras från ett enda gränssnitt. Infozone är första Guldpartnern till IGEL i Sverige och vi har ett fint samarbete.

Läs mer om IGEL här

Nutanix virtuella datorplattform är en konvergerad infrastrukturlösning som konsoliderar datornivå (server) och lagringsnivå till en enda, integrerad apparat. Nutanix levererar en kostnadseffektiv lösning med förutsägbar skalbarhet för även de mest intensiva arbetsbelastningar.

Vi på Infozone vill förenkla IT så att ert fokus hamnar på rätt ställe, att ni får chansen att leverera användarupplevelse och applikationer. Vi anser att Nutanix är långt före alla andra leverantörer när det gäller Hyper Converge och de är en given bit i vårt pussel.

Läs mer om Nutanix här

FSLogix produkt ”Apps” löser vanliga problem för er som jobbar med applikationsleverans. Produkten kan installeras i befintlig miljö och innebär inte en helt ny utrullning av standardpaket etc. Funktionerna kan delas in i 3 områden: Applikationsåtkomst, hantering av JAVA versioner, profilhantering, licensiering. Ett spännande samarbete för oss på Infozone.

Läs mer om FSLogix här

Dell EMC:s arbetar med flera olika branschledande tekniker och plattformar, såsom komplett lagringsinfrastruktur, till exempel säkerhetskopiering och återskapande, Enterprise content management, unified storage, Enterprise storage, scale-out NAS, big data-lösningar, arkivering och datasäkerhet. Med vårt partnerskap har vi möjligheten att erbjuda er komplett lagringslösning.

Läs mer om Dell EMC här

 

 

Lenovo är en av världens största PC-tillverkare i och med att de förvärvade IBM PC 2005 och har sedan dess vidareutvecklat sin produktportfölj. De har alltid legat långt fram och de senaste modellerna av ThinkPad samt Yoga är lysande exempel på innovativa produkter. Lenovo förvärvade även IBMs serververksamhet (Intel-baserade) 2014 och har sedan dess byggt strategiskt partnerskap med bland andra Nutanix, vilka vi på Infozone designat hyperkonvergerade-lösningar på sedan flera år tillbaka.

Läs mer om Lenovo här

 

 

Vår partner Effectplan levererar ett modernt budgetsystem för budget och prognos. De levererar högkvalitativa lösningar kring Performance Management (CPM). Har ni dåligt systemstöd för er budget och prognos där ni främst använder Excel eller gamla budgetsystem? Då är Effectplan rätt lösning för er. Effectplan har utvecklats tillsammans med kunder för att uppfylla de behov som ledningen och CFO kan tänkas ha. Effectplan är en av Infozones Business Intelligence-partners, låt oss tillsammans hjälpa er med ert system för budget och prognoser.

Läs mer om Effectplan här!

På Jabra förstår de vad det krävs för att skapa högklassiga ljudlösningar. De gör det genom att leverera förbättrade upplevelser i forma av oöverträffad samtals- och musikupplevelser. För Jabra återspeglar formen funktionen. Genom att förstå dina behov, vare sig det är det bästa ljudet för samtal och musik, eller förbättrade funktioner för koncentration och samarbete, tänker vi på vad du vill ha, och hur du kommer att använda det. Deras hörlurar och headset är de perfekta ljudlösningarna för kontoret, pendlingen, gymmet, eller ute i vädret. Vad du än behöver och var du än behöver det, så har de världsklassprodukter som möter dina krav.

Jabra är en del av GN-koncernen, som bildades för nästan 150 år sedan, och idag är de dem enda som skapar konsumenthörlurar, professionella headset och hörapparater under ett och samma tak. De samlar all sin kapacitet och jobbar med ett enda mål i syfte – att få ditt liv att låta bättre.  Med Jabra vet du att du får de bästa produkterna på marknaden. De är tillverkade för att vara det.

Läs mer om Jabra här

Nvidia och Infozone är partners!

För tjugofem år sedan bestämde sig NVIDIA för att jobba med grafik. Med stort fokus på den massiva tillväxten av spelmarknaden och dess omättliga efterfrågan på bättre 3D-grafik fortsatte NVIDIA att utveckla GPUn till att vara datorns hjärna vid korsningen av virtuell verklighet, högpresterande databehandling och artificiell intelligens.

NVIDIA GPU har blivit det väsentliga verktyget för da Vincis och Einsteins av vår tid. För den virtuella världen med Citrix i spetsen innebär också NVIDIA GRID en stor möjlighet. Dessa virtuella GPU:er gör att vi kan publicera applikationer som CAD inifrån ett datacenter eller cloud med optimal prestanda.

Läs mer om Nvidia här

Workspot är ett ledande företag inom molnbaserade tjänster som en serviceplattform. Produkten är byggd för den mobila, moln och hyperkonvergerade infrastruktur-eran och är också den snabbaste och mest användarvänliga lösningen för IT-slutanvändare BYOX och mobila utmaningar. Workspot hjälper företag till säker leverans av applikationer, virtuella skrivbord och data till alla plattformar med samma användarupplevelse.

Workspot´s molnbaserade plattform förenklar hanteringen, kräver noll underhåll, skalar omedelbart, ger en bra slutanvändarupplevelse och är alltid uppdaterad med de senaste funktionerna.

Läs mer om Workspot här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev