Bli en hjälte.

Ska inte du också bli en hjälte?

Hjältar föds inte. Hjältar skapas när tre grundläggande element av hjältemod svetsas samman: talang, utveckling och känsla. Talang är vad du tar med dig. Utveckling och känsla bygger vi tillsammans. Håller du med?

Talang.

Vi kan stoltsera med att vi anställer några av de främsta specialisterna inom vårt område. Men att vara en hjälte kräver mer än teknisk skicklighet. Det krävs också en bred kunskap, stark social kompetens och ett genuint engagemang. Vi värdesätter alla tre lika mycket när vi anställer.

Utveckling.

Personlig och professionell utveckling av våra medarbetare är en enorm nyckelfaktor för vår tillväxt och framgång. Alla anställda på Infozone har sina egna personliga utvecklingsplaner och får stöd i att finslipa och förstärka sina superkrafter.

Känsla.

Vi tror på att bra medarbetare behöver leva ett bra liv för att kunna vara hjältar. Det är därför vi är fast beslutna över att se till att varje ny kollega som börjar på Infozone inte bara får utmanande projekt att öva sina färdigheter på, utan också ett bra liv. Stora fördelar, fantastiska kollegor – visst. Men också friheten att arbeta som du vill: antingen från ett av våra fina och centralt belägna kontor, hemifrån – eller varför vid solkusten i Spanien? Stålmannen skulle inte vara en så stor hjälte om han aldrig lämnade Krypton, eller hur?!

…och när vi säger ”vi” menar vi dig och dina framtida kollegor. För inget av det här hade varit roligt utan dig.

Det är tillsammans vi bygger företaget som vi alla vill jobba på. Gå nu och släng på dig manteln och bli en hjälte du med! Ta då en titta på våra lediga tjänster.