Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

Ta gärna en titt på våra tjänstepaket kring Office 365 och Microsoft 365 med tillval för support för att nå den moderna arbetplatsen.

Microsoft 365

Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Det behöver inte vara krångligt att skapa den moderna arbetsplatsen; tänker ni agilt och mobilt, då har ni kommit en bra bit på vägen. Vår rekommendation är att varje arbetsstation bör ha en licens från Microsoft. Varför? Just för att möta alla de krav ni kan tänkas stå inför både internt och externt rörande den moderna arbetsplatsen. Våra tjänstepaket är utan bindningstid.

”The modern workplace delivered through Microsoft 365 is loved by users, loved by IT, and trusted by everyone. ”

Brad Anderson, Corporate Vice President for Microsoft 365

Microsofts Moderna Arbetsplats i tre paket

Office 365 Business Premium
109,20 kr ex.moms per anv/mån

Snabbt och enkelt - ni installerar själva er Office 365. Vi förser er med länkar och information genom ett installationsmail.

Microsoft 365 Business
174,70 kr ex.moms per anv/mån

Med vårt ”gör det själv”-paket får ni snabb och enkel tillgång till den moderna arbetsplatsen genom Microsoft 365.

Microsoft 365 Business
295 kr ex.moms per anv/mån

Vi skapar ökad effektivitet och större trygghet i er organisation när vi installerar, konfigurerar samt utbildar er i den moderna arbetsplatsen.

Brons
Silver
Guld

Vad ingår - Licenser:

Office 365 Business Premium
Microsoft 365 Business med Windows 10 Business

Vad ingår - Appar:

Outlook
50 GB
50 GB
50 GB
Word
Excel
PowerPoint
Access
OneNote
SharePoint
Teams
Exchange
OneDrive
1 TB
1 TB
1 TB
Intune

Vad ingår - Tjänster:

?
Support utförd av Infozone vid kritiska händelser
?
E-learning
?
Migrering av mail
?
Installation
?
Utbildning av Superanvändare (3 personer)
?
Konfiguration av Intune
?
Konfiguration kopplat till GDPR

Vad ingår - Säkerhet:

?
Säkerhet & Efterlevnad
?
Enhetshantering
?
Avancerad säkerhet
Säker inloggning med MFA (Multifaktorautentiering)
Antal användare
<300
<300
<300
?
Krav från Microsoft

Tillval

Support Bas

70 kr ex. moms anv/mån

Detta paket passar organisationer som redan idag har en egen supportavdelning eller en person som är ansvarig för er IT men behöver extra stöd.

Support Plus+

250kr ex. moms anv/mån

Detta paket passar organisationer som önskar en trygghet och säkerhet för att uppnå den fulla potentialen med er moderna arbetsplats.

En Modern Arbetsplats med Microsoft 365

Tankesättet kring den moderna arbetsplatsen är att sätta människan i centrum. Fokusera på de krav som era medarbetare ställer på er och organisationen. Det är en spännande utmaning och det behöver inte vara svårt. Med Microsoft 365 och Windows 10 hjälper vi er en bra bit på vägen till att sätta människan i fokus och få en modern arbetsplats.

Lätthanterligt & Effektivt

Få mer tid att fokusera på ert faktiska arbete genom att jobba i de lätthanterliga Office-apparna. Apparna installeras direkt på er dator, laddas ner på telefonen eller används genom er Office-portal i er browser.

Molnfokuserat

Med dagens moln får ni säker access till era applikationer och tjänster vart ni än befinner er. Arbetet är verkligen inte en plats! Använd er enhet, logga in och ni kan börja arbeta direkt.

Kommunikation & Samarbete

Ni får flera flexibla verktyg för att utveckla er intern- och externkommunikation. Med mail, chatt, fildelning, samarbetsaktiviteter i Teams får ni möjligheten att utveckla er organisation.

Strukturerat

Ni kan hantera och konfigurera användare, enheter och data på ett enkelt sätt. Arbeta strukturerat och få en bra kontroll.

Säkerhet

Ni skyddar ert företag mot externa hot och dataläckor med inbyggda sekretess- och efterlevnadsverktyg.

Vår migreringsprocess

Steg 1

Före Migrering 

Steg 2

Migrering

Steg 3

Lokal Installation

Steg 4

Efter Migrering

Steg 5

Onboarding

Infozones Microsoft 365-team analyserar er nuvarande miljö och ger er råd om eventuella problem. Teamet kommer förbereda er Microsoft 365 prenumeration  genom att återskapa era användare och profiler för att hjälpa er att bli klara. Efteråt kommer vi tillsammans överens om ett migreringsdatum.  

Infozone börjar migreringen av er data på det avtalade migreringsdatumet. Omdirigering av era e-posttjänster sker till er nya Microsoft 365 prenumeration. Vårt team håller er uppdaterade om varje steg på vägen. 

Vi hjälper till med konfiguration av den nya e-posttjänsten på lokala datorer, inklusive slutanvändarkonfiguration av e-postklienter, t.ex. Outlook. 

Två arbetsdagar efter migreringen kommer vårt team att kontakta er för att se till att processen gått smidigt och att ni inte har några utestående problem eller frågor. 

När migreringen är klar, kommer ni ha möjlighet att prata med vårt onboarding-team. Målet är att få er att använda de möjligheter som finns i Microsoft 365 som kan göra ert företag bättre.  

Förfrågan om tjänstepaket

Frågor eller köp av licenser kring något av våra tjänstepaket
från Microsoft eller tillägg vänligen fyll i vårt formulär:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev