IGEL Technology.

Infozone har ett nära samarbete med IGEL och vi är en av få partners i världen till IGEL Technology som innehar deras Service Specialization-partnerskap. Vi arbetar med att leverera lösningar kring både deras hårdvara och mjukvara, låt oss berätta mer.

IGEL Velocity Services Specialization

Simpelt, Smart och Säkert – ledord för tunna klienter från IGEL Technology och det kan vi verkligen hålla med om. Med en centraliserad miljö får ni kontroll på er verksamhet samtidigt som ni erbjuder era medarbetare en användarvänlig lösning. Med deras mjukvara i form av deras egna operativsystem kan ni erbjuda era medarbetare en arbetsplats både i hemmet och på kontoret.

IGEL OS (Operativ System)

IGEL OS är IGELs välbeprövade operativsystem som faktiskt enligt oss är det perfekta ”next generations edge OS” för leverans av arbetsytor i molnet/ virtuella skrivbord. Detta OS kan standardisera olika slutpunkter på en enhetlig plattform och ger er en adaptiv konfiguration samt granulär kontroll samtidigt som användarna får en välbekant, problemfri och enkel arbetsyta. IGEL OS stödjer mer bildskärmsprotokoll och ansluten kringutrustning än något annat alternativ på marknaden.
Just IGEL OS 11 är specialbyggt för att ge företagsåtkomst till virtuella miljöer av alla dess slag. Med IGEL OS kan ni omvandla era befintliga datorer till tunna klienter och ge dessa en längre livslängd samtidigt som det är mer miljövänligt. Det är helt enkelt ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ för er organisation. IGELs lösningar används idag av kunder över hela världen med över 3 miljoner IGEL Technology OS-drivna kunder och vi kan med stolthet säga att vi är en av deras främsta partners i Sverige med vår serviceexpertis.