IGEL Technology

Infozone kan IGEL Technology. Låt oss berätta

Infozone har ett nära samarbete med IGEL och vi är en av få partners i världen till IGEL Technology som innehar deras Service Specialization-partnerskap. Vi arbetar med att leverera lösningar kring både deras hårdvara och mjukvara, låt oss berätta mer.

Simpelt, Smart och Säkert – ledord för tunna klienter från IGEL Technology och det kan vi verkligen hålla med om. Med en centraliserad miljö får ni kontroll på er verksamhet samtidigt som ni erbjuder era medarbetare en användarvänlig lösning. Med deras tunna klienter och mjukvara i form av deras egna operativsystem kan ni erbjuda era medarbetare en arbetsplats både i hemmet och på kontoret.

Men vad är egentligen en tunn klient och vilka är dess fördelar?

En tunn klient är en enklare dator som är ansluten till en server/ ett centralt system. Systemet har hand om det ”tunga” arbetet och kör alla program vilket då gör att den tunna klienten kräver lite processorkapacitet och kraft. Att inga program körs lokalt på den tunna klienten ger den en lång hållbarhet vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Det finns en rad olika typer av tunna klienter som passar olika typer av verksamheter. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha mer information om de olika versionerna.

Fördelar med tunna klienter:

  • Förenklad IT – All IT manageras centralt vilket förenklar och säkrar upp vid exempelvis on/off-boardingprocesser.
  • Klimatsmart – En tunn klient har inte mycket datakraft vilket gör att den drar lite ström och den har lång hållbarhet.
  • Användarvänlig – Ni får allting samlat på ett ställe det enda som behövs är en inloggning för åtkomst till arbetet både i hemmet och på kontoret.
  • Kostnadseffektiv – Med IGEL får ni en effektiv miljö som kostar lite att managera för er IT-avdelning.
  • Tidseffektivt – Inställningar på berörda enheter görs i stort sett med ett knapptryck av er IT-avdelning.

IGEL OS (Operativ System)

IGEL OS är IGELs välbeprövade operativsystem som faktiskt enligt oss är det perfekta ”next generations edge OS” för leverans av arbetsytor i molnet/ virtuella skrivbord. Detta OS kan standardisera olika slutpunkter på en enhetlig plattform och ger er en adaptiv konfiguration samt granulär kontroll samtidigt som användarna får en välbekant, problemfri och enkel arbetsyta. IGEL OS stödjer mer bildskärmsprotokoll och ansluten kringutrustning än något annat alternativ på marknaden.

Just IGEL OS 11 är specialbyggt för att ge företagsåtkomst till virtuella miljöer av alla dess slag. Med IGEL OS kan ni omvandla era befintliga datorer till tunna klienter och ge dessa en längre livslängd samtidigt som det är mer miljövänligt. Det är helt enkelt ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ för er organisation. IGELs lösningar används idag av kunder över hela världen med över 3 miljoner IGEL Technology OS-drivna kunder och vi kan med stolthet säga att vi är en av deras främsta partners i Sverige med vår serviceexpertis.

IGEL Velocity Services Specialization

Prenumerera på vårt nyhetsbrev