TimeXtender

Låt oss berätta mer för er om Discovery Hub från TimeXtender

Tycker ni att data och information som finns i era system är en värdefull resurs för verksamheten? Det tycker vi med! Därför har vi valt att jobba med TimeXtender.

TimeXtender är ett beslutsstödsverktyg som ger er en sömlös infrastruktur för all er data. Ni kommer enklare kunna fatta rätt beslut för er organisation. Ni ges möjligheten till att bygga ett modernt ”data estate” 10x snabbare än vanligt med en enkel, dra-och-släpp-funktion.

Deras ”data estate”-verktyg som ni bygger i, genererar all kod och dokumentation automatiskt, vilket minskar byggkostnaderna med 70 %, det frigör även ert team från manuella, repetitiva uppgifter och ger era BI- och analysexperter möjlighet att enkelt skapa sina egna dataprodukter. Detta samtidigt som ni då kan fokusera mer på att analysera er data.

Hur TimeXtender stärker alla i ert team:

Företagsledare får tillgång till pålitlig data snabbare, med 70 % lägre byggkostnader och 80 % lägre underhållskostnader.

Era team som arbetar med data får en frihet genom att slippa manuella, repetitiva uppgifter och får mer tid att fokusera på analysprojekt med en större genomslagskraft.

BI- och analysexperter får en kodfri upplevelse för att skapa sina egna dataprodukter – inga fler flaskhalsar.

Med TimeXtender kan ni frikoppla er affärslogik från den underliggande datalagringsplattformen. Detta framtidssäkrar er investering, så att ni enkelt kan anpassa er verksamhet till nya plattformar som Synapse och snabbt kan lägga till data från 100-tals olika leverantörer.

Utöver det anpassar deras intelligenta orkestreringsmotor sig till er data och blir mer och mer effektiv. Så ni får er data så snabbt som möjligt.

TimeXtender ger er möjlighet att bygga ett modernt ”data estate” 10x snabbare med en lågkodad, dra-och-släpp-lösning för dataintag och förberedelse

Avsevärt sänker kostnaderna, gör tiden till värde, överensstämmande dokumentation.

Deras ”data estate”-byggare adderas över er datainfrastruktur, ansluter till 250+ datakällor och integrerar all kraftfull databeredningsmöjligheter ni behöver i en enda enhetlig lösning.

Kod och dokumentation genereras automatiskt, vilket minskar kostnaderna med 70-80 %, befriar datateam från tråkiga, repetitiva uppgifter och ger affärsanvändare en kodfri upplevelse för att skapa sina egna dataprodukter.

TimeXtenders dra-och-släpp användargränssnitt innebär att dyra resurser inte slösar tid på manuell skriptning.

Framtidssäkra: När Microsoft släpper ny syntax och olika kommandon, uppdaterar de sin kodbas, vilket säkerställer att er lösning använder bästa praxis.

Vi arbetar med TimeXtender

Prenumerera på vårt nyhetsbrev