Microsoft Power BI

Fatta bättre affärsbeslut i er organisation med hjälp av Microsofts plattform för beslutsstöd, Power BI. Med Power BI kan ni få en datadriven företagskultur, låt oss förklara!

Beslutsstöd från Microsoft

Microsoft Power BI är en molnbaserad plattform där ni enkelt och snyggt kan presentera er önskade data från flera av de olika datakällor som ni kan tänkas använda exempelvis Excel eller MS SQL Server. När ni har kopplat samman de källor som ni önskar att analysera kan ni göra detta smidigt i Power BI. Lösningen är flexibel då den kan erbjudas till alla era anställda i er organisation. Microsoft Power BI har även funktioner för känslighetsklassificering och dataförlustskydd så att ni ska kunna känna er trygga med ert valt av Business Intelligence-lösning och att informationen stannar där ni önskar.

Infozone och Power BI

Vi kan tillsammans gå igenom vad ni önskar, vilka frågeställningar ni har för att ta ut exakt vad ni önskar från er beslutsstödslösning. Power BI erbjuder hundratals datavisualiseringar, inbyggda AI-funktioner, enkel Excel-integration och anpassade datakopplingar. Utöver detta kan vi även skapa appar utifrån era önskemål och insiktsmål så ni får en enklare resa till att utveckla er organisation.

Kort sagt vi hjälper er att genomföra er BI-strategi och maximera värdet och nyttan av BI i hela er organisation.

Vi berättar varför du ska använda Power BI

Varför Power BI?

För att ni ska få en bättre insikt i er verksamhet och vara konkurrenskraftiga så kan vi tänka oss att ni har en lång lista med frågeställningar som exempelvis vad ni erbjuder, hur ni gör det, vad som efterfrågas, vad har förändrats, säljs det mindre av osv. som ni önskar svar på. Då kan vi varmt rekommendera er att implementera Power BI till er verksamhet för att få fram svaren. Med hjälp av svaren kan ni smidigt fatta rätt beslut för er organisation.

Testa Power BI kostnadsfritt

Testa kostnadsfritt

Vill ni testa Power BI finns det en Desktop-version att ladda ner där ni får möjlighet att känna på om det är rätt plattform för er att utveckla era beslutsstöd. Vi hjälper er att vidareutveckla lösningen utifrån era önskemål. Klicka er vidare för mer information om den kostnadsfria desktop-versionen!

Testa kostnadsfritt