TimeXtender

Låt oss berätta mer för er om Discovery Hub från TimeXtender

Tycker ni att data och information som finns i era system är en värdefull resurs för verksamheten? Det tycker vi med! Därför har vi valt att jobba med Discovery Hub från TimeXtender.

Vad är Data Warehouse Automation?

Data Warehouse Automation (DWA) hänvisar till processen att accelerera och automatisera utvecklingscykler vid framställande och förvaltning av datalager, UTAN att tumma på kvalitet och innehåll. Med DWA automatiseras stora delar av hela livscykel av ett datalager, från systemkällan till test till dokumentation.

Kort och gått bidrar det till att; förbättra produktiviteten, möjliggör för proaktivitet, reducera risker genom att vara mindre personberoende, minska kostnaderna och förbättra kvaliteten. Detta är något som vi på Infozone kan hjälpa er med tillsammans med vår partner TimeXtender.

5 steg för ert framtida Data Management

Tillsammans med TimeXtender har vi tagit fram en guide i fem steg för att lära mer kring hur ni kan minska förlorad tid vid bearbetning av data inför analys och AI. Vi hoppas att den ger er nya insikter om hur dagens digitala samhälle samt Data Management kan hjälpa ert företag att nå era mål.

Guiden är kostnadsfri och ni hittar den via den här länken. Se till att vara i framkant och ladda ner guiden idag!

 

Lösningen heter Discovery Hub™ från Timextender

Med Discovery Hub™ från TimeXtender blir företagets olika datakällor tillgängliga för centraliserad kontroll på ett smidigare sätt än någonsin tidigare. Användare i olika roller har direkt tillgång till aktuella och korrekta data, snabbt och enkelt. Ni kan vara säkra på att alla era användare har en och samma version av sanningen.

MED TIMEXTENDER FÅR NI:

 • Automatisering av modellering och styrning av data.
 • Automatisering av scriptkod.
 • Automatiserad dokumentation. 
 • Data Lineage – följ data från källa till KPI.
 • Konsekvensanalys – Vilka filer och databaser påverkas? Vem använder datat?  
 • Access – Hantera tillgången till data per roll och användare.

Genom att anamma ny och smart teknik når ni resultat 5 gånger snabbare än att vid ett traditionellt införande av datalager. Med Discovery Hubs smarta automatiseringar hjälper vi er att få tillgång till den värdefulla resurs som data och information faktiskt är. Vänta inte, kontakta oss för er egen lösning idag!

Marknadens mest kraftfulla plattform för Data Warehouse Automation

Snabba och flexibla BI-lösningar utvecklas med fördel på en solid grund bestående av ett datalager. Med TimeXtender, Data Warehouse Automation (TX DWA) blir det enklare och smidigare än någonsin att bygga ett datalager!

NYCKELFUNKTIONER:

 • Drag and drop interface – TX DWA genererar optimerad SQL och MDX-koder automatiskt
 • Anslut till i princip vilken källa som helst – SQL Server, DB2, Microsoft Dynamics NAV, AX och GP, SAP, Excel, textfiler, osv.
 • Supersnabbt, mångfacetterat verkställande – TX DWA upprätthåller relationer och förser dig med en omfattande, visuell överblick av varje implementation.
 • Bygg ditt Data Warehouse, OLAP cubes och QlikView modeller till ett integrerat verktyg.
 • Använd de avancerade verktygen i Microsoft SQL Server.
 • Anpassa enkelt till föränderliga marknader.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev