Microsoft 365.

Det behöver inte vara krångligt att skapa den moderna arbetsplatsen; tänker ni agilt och mobilt, då har ni kommit en bra bit på vägen. Vår rekommendation är att varje arbetsstation bör använda sig av Microsoft. Varför? Just för att möta alla de krav ni kan tänkas stå inför både internt och externt rörande den moderna arbetsplatsen.

Den moderna Arbetsplatsen med Microsoft 365

Tankesättet kring den moderna arbetsplatsen är att sätta människan i centrum. Fokusera på de krav som era medarbetare ställer på er och organisationen. Det är en spännande utmaning och det behöver inte vara svårt. Med Microsoft 365 och Windows 10 hjälper vi er en bra bit på vägen till att sätta människan i fokus och där ni kan få en modern arbetsplats. I allt när det kommer till samarbete, produktivitet, kommunikation, hantering av era enheter och vi gör det med hjälp av våra erfarna konsulter.

Våra IT-konsulter har en gedigen erfarenhet av Microsoft 365

Gedigen Erfarenhet

Vi kan med stolthet säga att vi har några av de främsta Microsoftkonsulterna i Sverige och de besitter en gedigen erfarenhet av att lösa komplexa lösningar efter kundens specifika önskemål. Vi har konsulter inom både Microsoft 365 och Azure som hjälper er med exempelvis att skydda och konfigurera enheter, säkerhet med konfigurering av t.ex. multifaktorautentisering (MFA), migrering till molnet om ni idag har era saker lokalt eller hos annan leverantör för att kunna utnyttja alla funktioner. Vi har erfarenhet av arbete med både mindre bolag men även stora internationella företag med komplexa miljöer.

Produktivitet och skapande

För många att kunna klara av sitt dagliga arbete behöver olika typer av program/ applikationer för att exempelvis skriva, föra anteckningar, kalkylera olika kostnader och att skapa presentationsmaterial. För alla dessa delar finns då de vanliga välkända applikationerna i Microsoft 365 som Word, OneNote, Excel och PowerPoint som ingår i alla Microsoft 365-licenser.

Kommunikation och Samarbete

Genom Microsoft 365 får ni en möjlighet att enkelt samarbeta med era kollegor via Teams där ni kan ha videomöten, chattkonversationer och olika forum/ team. Detta kan ni även göra med personer som arbetar externt som exempelvis kunder eller samarbetspartners. Med OneDrive kan ni även lagra och dela filer sinsemellan. Hur mycket ni kan lagra är lite beroende på vilken licensmodell ni väljer för er organisation. Sen självklart har vi mail och kalender via Outlook som smidigt kan länkas till Teams för kalenderbokningar, fildelning via OneDrive osv.

Enhetshantering

Med Microsoft 365 kan er organisation få full kontroll på alla era enheter. Ni får en överblick så att enheterna är uppdaterade och har alla grundläggande säkerhetsfunktioner aktiverade för ett bra grundskydd. För att skydda er företagsdata är det möjligt att radera en borttappad/stulen dator för att förhindra att er data hamnar i orätta händer. Utöver detta förenklar enhetshanteringen med Microsoft 365 både en onboarding- och offboardingprocess, då det är möjligt att automatiskt konfigurera enheterna så de är redo att användas av era användare utan att de behöver installera och konfigurera datorn med de inställningarna samt apparna som behövs i er verksamhet. Detta innebär att era användare snabbare kommer igång med sina verktyg.

Azure Virtual Desktop (AVD)

Som en del av Microsoft 365 kan ni också få ta del av molntjänsten, AVD (Azure Virtual Desktop). Det är en lösning som ger dig tillgång till ditt Windows-skrivbord, alla dina appar och verktyg men detta i molnet. I denna molntjänst kommer ni åt er miljö från vilken enhet och plats ni önskar, ni är alltid skyddade med de senaste uppdateringarna samt att ni kan återställa filer och data som eventuellt raderats av misstag. AVD innebär självklart så mycket mer för er och er organisation och är en del av Microsoft 365. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

En uppsättning av appar

Microsoft 365 är en tjänst med olika uppsättningar av applikationer som hjälper dig i ditt arbete med allt från produktion av dokument, till samarbete, till kommunikation, till presentationsmaterial, till lagring av filer samt fildelning och allt detta på ett säkert sätt i molnet. De appar som många av oss är beroende av för att få vårt arbete att fortskrida.

I Officepaketet får ni Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, OneDrive, Planner, OneNote, Access.

Arbeta smartare med epost och kalender i företagsklass.

Ett mobilt och intelligent intranät där ni kan organisera och hitta information för att förenkla samarbetet i organisationen.

Det är ett manageringsverktyg för mobila enheter och appar.