Qlik.

Infozone har en gedigen erfarenhet av att leverera Qlik-lösningar. Kontakta en av våra legendarer idag för rätt lösning för er organisation!

QlikView och Qlik Sense

Infozone är en prisbelönt, globalt erkänd QlikView och Qlik Sense-fokuserad konsultpartner med hög kompetens, expertis och förmåga att göra data handlingsbar med inblick i modern UI-visualisering. Vi erbjuder Qlik-lösningar för att hjälpa företag att visualisera och utforska information, skapa insikt och fatta bättre beslut.

Få veta mer vad Infozone kan om Qlik

Qlik grundades i Sverige, 1993 med ett mål att lösa riktiga problem för alla typer av organisationer samt storlek på bolag. Qlik´s dataanalysplattform erbjuder en kraftfull self-servicevisualisering, lätthanterliga och paketerade analyser samt med hög rapportkapacitet till över 45 000 kunder globalt. Qlik har varit och är en pionjär inom användardriven Business Intelligence.

Deras produkter QlikView och Qlik Sense är dagens industriledande Business Discovery-plattformar. De förenar data på ett enkelt sätt, vilket ger möjlighet att visualisera lättförståeliga relationer mellan flera olika datakällor. Qliks verktyg är otroligt flexibelt och skalbart, vilket är en av anledningarna till att Qliks kunder är mycket nöjda med QlikView och Qlik Sense, så väl som det affärsvärde det levererar.

Qlik erbjuder enkla gränssnitt, utformade för både rika visualiseringar och djup datautforskning. Vi kan översätta mängder av komplexa data från flera källor till lättförståelig och färdig interaktiv grafik. Med Qlik kan våra kunder fatta snabba beslut utan att vara begränsade av statistiska rapporter.

Utforska omedelbara, realtidsdatabaserade rapporter från vilken enhet ni än väljer och ni kan dela relevanta analyser via ett centralt nav eller genom molnet. Qliks bearbetning i minnet komprimerar data och optimerar kraften och bibehåller en säker miljö.

Qlik använder även en analysplattform som gör att vi kan utvidga dess funktionalitet samt design. Plattformen möjliggör för oss att skapa, paketera och integrera engagerade och vackra visuella analyser för alla enheter och appar på en enda plattform.

I det stora hela erbjuder Qlik en komplett lösning som kan anpassas för er organisations behov av att lösa de mest komplexa affärsproblem ni kan tänkas ställas inför. Det här är några av de anledningar som gjorde att vi på Infozone valde att samarbeta med Qlik och att vi idag är en av deras främsta återförsäljare.

Vill ni ha en Qlik-plattform i er organisation? Kontakta Infozone!