Bitdefender.

Hög säkerhet kring den digitala arbetsplatsen är en viktig faktor. Vi arbetar tillsammans med Bitdefender för att bra leverera cybersäkerhet.

Bitdefender tillhandahåller cybersäkerhetslösningar med ledande säkerhetseffektivitet, prestanda och användarvänlighet till små och medelstora företag samt till konsumenter. Med en vision om att vara världens mest pålitliga leverantör av cybersäkerhetslösningar, har Bitdefender engagerat i att försvara organisationer och individer runt om i världen mot cyberattacker för att transformera och förbättra deras digitala upplevelse.

Bitdefender är erkänt som en ledare för cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

Läs mer

Några av deras lösningar som vi jobbar med

GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise (tidigare känt som GravityZone Ultra) kombinerar världens mest effektiva plattform för endpointsskydd med Endpoint Detection and Response (EDR)-funktioner för att hjälpa dig att försvara endpoint-infrastruktur (arbetsstationer, servrar och containrar) under hela hotets livscykel, med hög effektivitet och effektivitet.

Cross-endpoint-händelsekorrelationen tar hotdetektering och synlighet till en ny nivå genom att kombinera granulariteten och den rika säkerhetskontexten för EDR med infrastrukturomfattande analys av XDR (eXtended Detection and Response).

Genom att införliva Risk Analytics (för endpoint och användargenererade risker) och förstärka innovationer inbyggt, minimerar vi attackytan av endpoint, vilket gör det svårare för angripare att tränga in.

GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium (tidigare känt som GravityZone Elite) skyddar din organisation från sofistikerade cyberattacker som avancerade ihållande hot (APT) och ransomware med flera lager av maskininlärningsdriven säkerhetsteknik.

Ingen specialistkunskap om säkerhet krävs för att installera och hantera GravityZone Business Security Premium. Lätt att hantera från en enda konsol; lösningen täcker fysiska, virtuella, mobila och molnbaserade slutpunkter och e-post.

GravityZone Business Security Premium lägger till det mänskliga elementet i ditt säkerhetsekosystem, har låg overhead och ger den synlighet och kontroll du behöver. GravityZone Business Security Premium är designad för att tillgodose behoven hos växande medelstora företag och levererar maximalt säkerhetsvärde till ett rimligt pris som fungerar.

GravityZone Business Security

GravityZone Business Security är mycket mer än ett antivirusprogram för företag. Här berättar vi varför:
1. Det säkerställer fullständigt skydd mot alla typer av skadlig programvara: ransomware, nätfiske, zero-day attack, virus, spionprogram, etc.
2. Den använder flera maskininlärningstekniker, beteendeanalys och kontinuerlig övervakning av pågående processer för att hålla jämna steg med de senaste hoten.
3. Allt är tillgängligt i en enda, lättanvänd plattform för alla dina enheter: stationära datorer, bärbara datorer, fysiska och virtuella servrar, så att du kan välja mellan molnet eller en lokal konsol.

Bitdefender Managed Detection and Response (MDR)

Bitdefender Managed Detection and Response ger dig 24×7 tillgång till ett elitteam av cybersäkerhetsexperter. Vår tjänst stöds också av branschledande, pålitliga Bitdefender-säkerhetstekniker som GravityZone® eXtended Detection & Response (XDR).

Bitdefender MDR kombinerar endpoints-, nätverks-, moln-, identitets- och produktivitetstillämpningstelemetri till handlingsbar säkerhetsanalys, förstärkt av hotjaktsexpertisen hos ett fullt bemannat säkerhetsoperationscenter (SOC) med säkerhetsanalytiker från globala underrättelsebyråer.