Publicerades 14 januari 2019

Digitala Coacher – Personligt Brev

Digitala Coacher - Personligt Brev

Just nu har vi på Infozone en rekryteringsannons som Digital Coach i Stockholm ute. Du som får den tjänsten kommer bli min kollega och jag vill därför skriva ett personligt brev till dig, så du får en bild av hur det är att arbeta tillsammans med mig och hur din roll kan se ut, för vet du vad, du har möjlighet att påverka.

Katarinas Personliga Brev

I slutet av augusti började jag som den första Digitala Coachen på Infozone, så min historia på Infozone är relativt kort. I IT-branschen har jag dock varit sen 1996 då jag började som Systemutvecklare och har sedan dess arbetat som Systemutvecklare, Projektledare, Affärsutvecklare och Specialistsäljare. Ett konstant fokus på verksamhetens intressen och dess nytta av det jag arbetat med har jag alltid haft som absoluta fokus.

Jag ser mig själv som en intuitiv person med en passion och glöd för att hjälpa andra människor i deras arbete. För mig är driv en självklarhet och att ständigt våga driva projekt framåt även om vi ibland tillsammans kan stöta på motgångar. Då löser vi det tillsammans. Jag vågar stå ut och säga att jag inte är knusslig utan är enkel att arbeta med och ger raka svar.

Det är viktigt att vi tillsammans i vårt team och hela bolaget har roligt tillsammans, vi ska känna att vi utvecklas och driver bolaget samt våra kunder i den riktning som önskas. Jag drivs av detta tankesätt varje dag och känner en glädje att gå till Infozone. Känner du att du vill bli en i mitt team? Det hoppas jag att du vill, låt mig berätta lite mer här efter mitt personliga brev om vad vi Digitala Coacher faktiskt arbetar med. Så hoppas jag att ett personligt brev från dig slinker ner i min inbox.

Digitala Coacher på Infozone

Vi, Digitala Coacher arbetar med förändringen som införande av digitala tjänster medför. Vi vill att de IT-verktyg som IT-avdelningen möjliggör ska komma verksamheten till nytta och för att de ska göra det krävs en förändring.

Tekniken är ofta relativt enkel i sammanhanget. Det är ett tekniskt projekt som möjliggör den tekniska lösningen och får den på plats. Parallellt med det tekniska projektet behöver det göras ett arbete med verksamheten. Det arbetet ska påbörjas innan det tekniska projektet (om det är möjligt) och pågå långt efter det tekniska projektet slutförts för att följa upp att målen uppnås.

Du som arbetar som Digital Coach kommer få arbeta med våra kunders verksamheter och deras förändring. Vill du följa med på en förändringsresa kopplad till digitala verktyg? Vill du arbeta med hur verksamheterna kan känna sig trygga med de nya IT-verktygen och varför de ska använda dem? Varje verksamhet är unik så vilket sätt vi använder för respektive kund är unik. Däremot har vi en modell vi använder när vi arbetar med detta för att säkerställa att vi inte behöver uppfinna hjulet från början igen.

Visst låter det här intressant! Känner du att du också vill vara med och driva förändringen hos våra kunders verksamheter så de får nytta och effekt av de gjorda investeringarna på IT-verktyg? Själva annonsen hittar du här. Jag hoppas att du söker tjänsten och har du några frågor får du gärna kontakta mig direkt.

Katarina Gullstrand, Digital Coach