Digital Coach till Infozone i Stockholm!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Digital Coach till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll för att skapa en symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten som Digital Coach bör sikta mot att känna dig som en hjälte och ha viljan att bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett internationellt växande bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Ditt arbete som Digital Coacher innebär att du ska inspirera och coacha våra kunders medarbetare så att de får de bästa förutsättningarna att använda sina digitala verktyg. Du som söker tjänsten behöver ha förmågan att kommunicera, lära ut och interagera med nya personer för att ge dem rätt möjligheter att nyttja gjorda investeringar.

Vi ser gärna att du är driven, ambitiös, prestigelös och professionell i alla projekt som du tar dig an. Att ha förmågan att styra mot uppsatta mål, bör du se som en spännande utmaning. Då har du kommit en lång bit på vägen för att ansökan som hjälte till team Infozone.

Är du intresserad av att börja som Digital Coach på Infozone behöver du ha grundläggande kunskaper inom IT, du får gärna ha en beteendevetenskaplig eller pedagogisk bakgrund. Du kan även i tidigare roll ha arbetat med projektledning inom IT. Skallkrav är att du kan hantera Office 365 och vi ser det som extra meriterande om du har kunskap inom Business Intelligence samt IT-Infrastruktur.

Du bör ha ett B-körkort då det kan innebära resor i tjänsten till våra kunder. Vi kan lova dig att du kommer att få arbeta i coola och spännande projekt. Visst låter det härligt? Skicka in din ansökan idag!

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap i IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta mer om för dig under intervjun….

Placeringsort: Stockholm eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid
Kontaktperson: Katarina Gullstrand, 0768-808127

I din nya roll som Digital Coach på Infozone kommer du agera rådgivare samt inspiratör för våra kunder – Sök idag! 

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev