Publicerades 20 februari 2018

Z-baren goes spring shopping @Ströms

Z-baren goes spring shopping @Ströms

Lär er att knyta de senaste trendernas slipsknut samtidigt som ni presenteras för de senaste trenderna inom datadrivna beslut från TimeXtender. Förena nytta med nöje tillsammans med Infozone och TimeXtender på anrika butiken, Ströms Man & Woman i Stockholm!

Snart är det dags för årets första Z-baren och därför vill vi göra det lilla extra för er. Vi har bokat upp den anrika och stilsäkra klädbutiken Ströms och bjudit in Per Walander från TimeXtender. Det blir en kväll ni sent kommer att glömma, det kan vi lova er.

Gott att dricka, fräscha tilltugg och självklart bra musik bjuder vi på och vem vet, ni lämnar förhoppningsvis Z-baren med en ny fin vårgarderob och spännande idéer för att utveckla ert bolag.

Samtidigt som ni minglar i lokalen kommer ni kunna höra en intressant dragning från TimeXtender:

TimeXtender kommer att ge er en översikt kring vilka trender som gäller att följa 2018 inom BI och Data Discovery. Datadrivna beslut kommer att sätta press på era BI-plattformar för att ge en ökad datakvalitet, styrning och säkerhet. Är ni redo för GDPR? Få svaren av TimeXtender och Infozone under kvällens Z-baren.

Var: Ströms Stockholm, Kungsgatan 38, 111 35 Stockholm
När: Framflyttat och vi återkommer så snart vi har information om nytt datum
Tid: 19.00 – 21.00

Z-baren kommer till Ströms

Begränsat antal platser så se till att anmäla dig idag! Vill ni slippa jobba över, fixa ärenden, inte behöva åka hem innan vi börjar – Då hittar vi på något tillsammans innan, bara kontakta Eva-Katrine Persson.

Dryck från Franska vinlistan och tilltugg från Matkomfort!

VI BJUDER PÅ 15 % RABATT I HELA BUTIKEN, SÅ GO SPRING SHOPPING!