Data Warehouse Automation

Demokratisera tillgången till företagets data med TimeXtender

Vad är Data Warehouse Automation?

Data Warehouse Automation (DWA) hänvisar till processen att accelerera och automatisera utvecklingscykler vid framställande och förvaltning av datalager, UTAN att tumma på kvalitet och innehåll. Med DWA automatiseras stora delar av hela livscykel av ett datalager, från systemkällan till test till dokumentation.

Kort och gått bidrar det till att; förbättra produktiviteten, möjliggör för proaktivitet, reducera risker genom att vara mindre personberoende, minska kostnaderna och förbättra kvaliteten. Detta är något som vi på Infozone kan hjälpa er med tillsammans med vår partner TimeXtender.

Lösningen heter Discovery Hub™ från Timextender

Med TimeXtenders Discovery Hub blir företagets olika datakällor tillgängliga för centraliserad kontroll på ett smidigare sätt än någonsin tidigare. Användare i olika roller har direkt tillgång till aktuell och korrekt data, snabbt och enkelt. Ni kan vara säkra på att alla era användare har en och samma version av sanningen.

MED TIMEXTENDER FÅR DU:

  • Automatisering av modellering och styrning av data.
  • Automatisering av scriptkod.
  • Resultat 5 gånger snabbare än andra lösningar på marknaden.

Med TimeXtenders datalagerautomatisering hjälper vi er att få tillgång till den information ni behöver från flera datakällor samtidigt genom att lagra informationen i ett centraliserat och strukturerat datanav. Vänta inte, kontakta oss för er lösning idag.

Marknadens mest kraftfulla plattform för Data Warehouse Automation

Snabba och flexibla BI-lösningar utvecklas med fördel på en solid grund bestående av ett datalager. Med TimeXtender, Data Warehouse Automation (TX DWA) blir det enklare och smidigare än någonsin att bygga ett datalager!

NYCKELFUNKTIONER:

  • Drag and drop interface – TX DWA genererar optimerad SQL och MDX-koder automatiskt
  • Anslut till i princip vilken källa som helst – SQL Server, DB2, Microsoft Dynamics NAV, AX och GP, SAP, Excel, textfiler, osv.
  • Supersnabbt, mångfacetterat verkställande – TX DWA upprätthåller relationer och förser dig med en omfattande, visuell överblick av varje implementation.
  • Bygg ditt Data Warehouse, OLAP cubes och QlikView modeller till ett integrerat verktyg.
  • Använd de avancerade verktygen i Microsoft SQL Server.
  • Anpassa enkelt till föränderliga marknader.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev