Publicerades 5 april 2018

Infozone Digital Workplace

Infozone Digital Workplace

I denna första delen av vår serie, Infozone Digital Workplace kommer vi presentera några av de spännande lösningar som vi erbjuder för att göra er redo för den moderna arbetsplatsen och hur ni kan implementera lösningarna på ett smidigt sätt.

Är ni redo för den moderna arbetsplatsen?

Tiderna förändras och tekniken driver utvecklingen framåt. Hur hanterar vi detta?

Era medarbetare är uppväxta i en modern era som ständigt ställer höga krav på flexibla, snabba, mobila och framförallt moderna lösningar. Hur möter vi detta samtidigt som vi ställer krav på att våra system ska vara säkra och tillförlitliga med höga krav på tillgänglighet? Förhoppningsvis känner ni att ni har svaren efter att läst vidare i bloggen.

Många företag är idag igång eller på väg in i Office 365. Flera kan dock se det som komplicerat att navigera bland alla de funktioner som finns i Office 365 och svårt att använda SharePoint på rätt sätt. På Infozone arbetar vi för att styra er bort från kostsamma projekt som är ”svarta hål” för er verksamhet med osäkra leveranser, dålig kontroll på budget, kvalitet samt tid.

Erfarenhet

Att skapa en digital arbetsplats blir allt viktigare idag för att ni som bolag ska vara en attraktiv arbetsgivare och för att hänga med i de förväntningar som ställs på att vara en modern arbetsplats. Frågan är dock bred och det kan vara svårt att ha samma interna målbild kring hur denna ska se ut, viljorna kan vara många och drar åt olika håll.

På Infozone har vi en gedigen erfarenhet av att leverera hållbara samt högkvalitativa tillämpningar på Microsoft SharePoint. Vårt hårda arbete kring era önskemål har resulterat i en modern färdigpaketerad SharePoint-lösning som vi gladeligen kan erbjuda er på er väg in i den moderna arbetsplatsen.

Låt oss presentera: Infozone Digital Workplace

Vår färdigpaketerade SharePoint-lösning är uppbyggd i två olika moduler – Kommunikation samt Verksamhet. Lösningen är responsiv och nås lätt från alla typer av enheter som ni kan tänkas använda i er verksamhet.

Intranät/ KommunikationsmodulLåt oss presentera er för Infozone Digital Workplace

✓ Kvalitets- och ledningssystem

✓ Anpassat nyhetsflöde

✓ Smidigt redaktörsgränssnitt

✓ Kraftfull sökfunktion

✓ Enkel och tydlig navigering

✓ Bildhantering

✓ Val av favoriserade länkar samt verktyg

✓ Hitta rätt kollega/ avdelning

Verksamhetsmodul

✓ Klickbara processkartor

✓ Processor kopplat till mallar

✓ Förhandsgranskning av era mallar

✓ Projekt- och dokumenthantering

✓ Filterfunktion

✓ Integration mot verksamhetssystem

Vi kan lova er att vi finslipat och testat vår lösning för att uppnå perfektion för er moderna arbetsplats. Vill ni veta mer om Infozone Digital Workplace, kontakta oss – Låt oss få vara med på er digitala resa.