ZID - Infozone Identity

Vi har idag hamnat i en värld där behovet av en trygg identitetshantering aldrig varit större, eller hur? Läs mer om ZID som identitetshanteringslösning.

 

Microsoft 365/ Cloud

Microsoft 365 rusar med sitt segertåg över Sverige och världen. Låt oss visa er rätt väg för er moderna arbetsplats med Microsoft.

Vi kan leverera Microsoft 365

Microsoft 365 är en familj av samarbets- och produktivitetsverktyg som driftas av Microsoft. Det är en tjänst som ni som har möjligheten att prenumerera på genom flertalet olika abonnemang. Det unika med 365 är att nya applikationer hela tiden lanseras, samtidigt som de ständigt uppdateras och förbättras.

Microsoft 365 rusar på med sitt segertåg över Sverige och världen. Några officiella siffror från Microsoft lär vi aldrig få, men troligen är mer än varannan e-postlåda idag hos företagen i Sverige kopplat till 365, men Microsoft 365 är så mycket mer än bara er e-post!

Använder ni redan idag Microsoft 365/ Office 365 eller överväger ni att börja använda Microsofts standardplattform för produktivitet? Infozone kan visa och vägleda er i valet bland djungeln av appar, licenser, paketeringar och nyheter.

Vi på Infozone ligger alltid i framkant och guidar våra kunder genom hela kedjan från licensinventering, optimering och försäljning av tillämpningar.

Office-familjen är idag en stor och innehållsrik plattform, utan rätt kunskap är det omöjligt att få maximal effekt av gjorda investeringar. Ett lyckat införande bygger på en mix av teknik och förändringsledning.

Lider er organisation också av Shadow IT?

Shadow IT uppstår då frustrerade medarbetare skapar sina egna lösningar eftersom det inte tillhandahålls tillräckligt bra stöd från verksamheten. Ett exempel kan vara att en projektplatslösning köps in via projektledaren med sitt privata kontokort som sedan utläggsredovisas varje månad. Detta är helt emot verksamhetens policyer och IT har ingen aning vilka verktyg som används.

Gör gärna Infozones effektivitetstest!

Svarar du nej på fler än fyra av frågorna, då kan det vara bra att ta en närmare titt på Microsoft 365.

  • Är ni trötta på att skicka filer fram och tillbaka via email?
  • Kan ni ställa en fråga rätt ut i organisationen och få ett svar på bara några minuter?
  • Har ni någon strategi och verktyg för att informera rätt vid rätt tillfälle?
  • Har ni kännedom om vilket verktyg som är bäst att använda för vilket ändamål?
  • Kan söka er fram till rätt dokument eller filtrera för att nå samma resultat?
  • Har ni alltid tillgång till den senaste presentationen oavsett device/enhet?
  • Använder ni fortfarande en mix av versionsnummer och datum i era filnamn?
  • Betalar ni för en backup-lösning på varje dator för att säkerställa att era filer är säkra?
  • Är ert strukturkapital utspritt på ett sätt så ni inte får effekt inom er kunskapsåtervinning?

Släpp tanken på uppdateringar och osäker förvaltning. Infozone är CSP-partner, så ni kan enkelt och tryggt köpa era licenser via oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev