Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

Ta gärna en titt på våra tjänstepaket kring Office 365 och Microsoft 365 med tillval för support för att nå den moderna arbetplatsen.

Office 365/Cloud

Office 365 rusar med sitt segertåg över Sverige och världen. Låt oss på Infozone visa er rätt väg till er Office 365-lösning.

Vi kan leverera Office 365

Microsoft Office 365 är en familj av samarbets- och produktivitetsverktyg som driftas av Microsoft. Det är en tjänst som ni som har möjligheten att prenumerera på genom flertalet olika abonnemang. Det unika med Office 365 är att nya applikationer hela tiden lanseras, samtidigt som de ständigt uppdateras och förbättras.

Office 365 rusar på med sitt segertåg över Sverige och världen. Några officiella siffror från Microsoft lär vi aldrig få, men troligen är mer är varannan e-postlåda idag i företagen i Sverige kopplat till Office 365, men Office 365 är så mycket mer än bara er e-post!

Använder ni redan idag Office 365 eller överväger ni att börja använda Microsofts standardplattform för produktivitet? Infozone kan visa och vägleda er i valet bland djungeln av appar, licenser, paketeringar och nyheter.

Vi på Infozone ligger alltid i framkant och guidar våra kunder genom hela kedjan från licensinventering, optimering och försäljning av tillämpningar.

Office-familjen är idag en stor och innehållsrik plattform, utan rätt kunskap är det omöjligt att få maximal effekt av gjorda investeringar. Ett lyckat införande bygger på en mix av teknik och förändringsledning. Vänta inte, kontakta Johan Lönnqvist, Infozone idag för er väg genom Microsoft Plattformen.

Lider er organisation också av Shadow IT?

Shadow IT uppstår då frustrerade medarbetare skapar sina egna lösningar eftersom det inte tillhandahålls tillräckligt bra stöd från verksamheten. Ett exempel kan vara att en projektplatslösning köps in via projektledaren med sitt privata kontokort som sedan utläggsredovisas varje månad. Detta är helt emot verksamhetens policyer och IT har ingen aning vilka verktyg som används.

Gör gärna Infozones effektivitetstest!

Kan ni inte svara Ja på mer än 50 % av frågorna skulle ni må bra av att ta en närmare titt på Office 365.

  • Är ni trötta på att skicka filer fram och tillbaka via email?
  • Kan ni ställa en fråga rätt ut i organisationen och få ett svar på bara några minuter?
  • Har ni någon strategi och verktyg för att informera rätt vid rätt tillfälle?
  • Har ni kännedom om vilket verktyg som är bäst att använda för vilket ändamål?
  • Kan söka er fram till rätt dokument eller filtrera för att nå samma resultat?
  • Har ni alltid tillgång till den senaste presentationen oavsett device/enhet?
  • Använder ni fortfarande en mix av versionsnummer och datum i era filnamn?
  • Betalar ni för en backup-lösning på varje dator för att säkerställa att era filer är säkra?
  • Är ert strukturkapital utspritt på ett sätt så ni inte får effekt inom er kunskapsåtervinning?

Släpp tanken på uppdateringar, och osäker förvaltning. Infozone är partner via det s.k CSP-programmet, så ni kan enkelt och tryggt handla via oss och mot månadsfaktura.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev