Lediga Tjänster

Nu letar vi efter just dig som vill bli en del av vårt växande team, hitta rätt roll för dig och sök till Infozone!

Bli en del av vårt växande team!

Infozone växer så att det knakar. Sedan starten i Stockholm 2007 har vi öppnat kontor i Norrköping, Örebro, Malmö, New York och Chicago. Nu söker vi IT-stjärnor inom Business Intelligence, Systemutveckling och IT som kan förstärka vårt team. Vi söker dig som vill ansluta till något av våra kontor i Sverige, triggas av möjligheten att jobba internationellt. Vi letar ständigt efter nya förmågor som tillsammans med oss vill utveckla och bygga det bolag som vi vill arbeta på. Vi tror att vi tillsammans kan forma Infozone till det bästa IT-konsultbolaget. Våra kunder efterfrågar nya unika lösningar vilket gör att vi ständigt måste utveckla och erbjuda den kompetens som krävs för våra kunders lösningar. Därför tror vi på dig! Finns här en passande tjänst för dig bland våra lediga tjänster, sök dig då till Infozone idag. Om inte, skicka in en spontanansökan så kan vi se vad vi kan hitta för lösning tillsammans.

  • .NET-utvecklare (Senior)
  • Citrix-konsult till vårt kontor i Malmö, Norrköping eller Stockholm
  • BI-konsult  (med god kunskap inom QlikView, Qlik Sense, Power BI)
  • Microsoft EMS-konsult till vårt kontor i Malmö
  • Systemutvecklare
  • SharePointutvecklare (Senior)
  • Citrix Specialister (Senior)

Ta chansen att jobba i ett företag där du ges stora möjligheter till personlig utveckling där alla anställda har en viktig roll i verksamhetens utveckling. Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team!

Lär känna Infozone

Infozone är en inspirerande arbetsplats där vi varje dag samarbetar med människor från hela IT-branschen för att skapa effektiva och skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Och även om vi är fördelade på 6 kontor på två olika kontinenter är vi ett tajt team som delar samma vision och värderingar. Dessutom har vi kul när vi jobbar! Vi bygger det bolag vi själva skulle vilja jobba med.

Kolla in filmen så får du hela bilden.