Ta gärna en titt på våra paket kring Microsoft 365

Erbjudande: Office 365- & Microsoft 365-licenser

Ta gärna en titt på våra tjänstepaket kring Office 365 och Microsoft 365 med tillval för support för att nå den moderna arbetplatsen.

The Inspiration Zone 2020

Vårens event kommer att genomsyras av inspiration kring IT-infrastruktur och hur vi tillsammans optimerar de bästa vägarna i er IT-miljö.

VARMT VÄLKOMNA PÅ THE INSPIRATION ZONE - ROAD SHOW!

I år tar vi ut vårt event The Inspiration Zone på tur i landet och gör det i mindre format för att anpassa oss efter era önskemål. Vi kommer ha 4 stycken förmiddagsevent under 2020; två stycken i Lund och två stycken i Stockholm. Vårens event anordnar vi tillsammans med vår partner Citrix och kommer vara fokuserat på IT-infrastruktur och riktar sig till er i IT-beslutsfattande roller. Vi har endast plats för 10 personer så känner du att frågeställningarna till agendan passar dig, vänta då inte med din registrering.

The Inspiration Zone kommer i år att genomsyras av inspiration kring hur ni kan optimera de bästa vägarna till er IT-miljö. Tillsammans kommer vi att diskutera ämnen kring hur ni bemöter användandet av gårdagens, dagens och framtidens IT-lösningar.

Frågeställningar till The Inspiration Zone i vår

Har ni vågat?

Har ni vågat gå över hela vägen till molnet? Passar molnet till alla tillämpningar. Finns det några nackdelar eller ser vi bara fördelar? Under överskådlig tid kommer vi leva i en hybrid multi-cloudvärld där fler och fler system kan migreras till molnet. Låt oss diskutera möjligheterna tillsammans.

Citrix & Microsoft

Battle eller en match made in heaven? Vi tittar närmare på vad Citrix ger för mervärden till Windows Virtual Desktop och när WVD är ett fullgott alternativ som enskild lösning för er. Vi tror väl på en match? Låt oss utmana tvivlarna!

Säker inloggning

Vilka möjligheter ger ni era användare idag till säker inloggning? Koddosa och SMS kompletteras idag av fler varianter och möjligheter ex. Smarta Kort, Autentieringsappar eller varför inte BankID, som är en lika bra lösning på jobbet som privat.

Praktisk Information

The Inspiration Zone är kostnadsfritt, vi bjuder på förmiddagsfika och lunch. 

LUND

Datum: 5:e Mars
Tid: 09.00 – 13.00
Plats: Bricks i Lund, Mobilvägen 12, 222 63 Lund

Vi avslutar med en gemensam lunch 12.00 – 13.00

STOCKHOLM

Datum: 19:e Mars
Tid: 09.00 – 13.00 (Vi avslutar med gemensam lunch)
Plats: Nobis Stockholm, Norrmalmstorg 2-4, 111 86 Stockholm

Vi avslutar med en gemensam lunch 12.00 – 13.00

REGISTRERING

På följande sida hittar ni mer information och där ni även fyller i formulär för att registrera er. Säkra er plats idag!

The Inspiration Zone anordnas i samarbete med:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev