The Inspiration Zone

Följ med på en spännande Digital Resa!

Den 14:e november är det dags igen för The Inspiration Zone och detta året kommer vi tillsammans med våra partners möta de utmaningar och möjligheter som ni kan tänkas stå inför rörande er digitala resa. Se Infozone som en digital resebyrå där vi under dagen kommer presentera olika lösningar som underlättar er planering oavsett er destination eller budget.

The Inspiration Zone, 2018

The Inspiration Zone är ett affärsorienterat event där vi kommer att bjuda er på inspiration som tar er till nya fantastiska destinationer. Tillsammans med våra partners går vi igenom och förklarar möjligheterna i processen med er digitala resa med följande byggklossar:

Planning -> Packing -> Departure -> Arrival

Ett event ni inte får missa och vi lovar att ni kommer bli inspirerade från presentationerna på scenen, våra utställare och i nätverkandet med varandra. Packa väskan och åk med oss på årets heta IT-event i Stockholm – säkra din plats idag och anmäl dig! The Inspiration Zone är ett kostnadsfritt event.

Underhållning av komikern Kristoffer Appelquist

Ni har sett honom i Parlamentet, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra program de senaste åren. Kristoffer är ständigt aktuell på tv och är just nu ute på Sverigeturné med den egna föreställningen ”Kristoffer Appelquist är död”. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut.

Information

När: 14:e november
Plats: Venue81, Drottninggatan 81, Stockholm
Tid: 11.30 – 17.00 (Z-baren 17.00 – 19.00)

Agenda (Preliminär)

11.30 – 12.10  Registrering, Lunch och Mingel bland utställarna

12.10 – 13.40  Inspirerande sessioner:

  • Det finns ingen slutdestination, Infozone
  • Nå nya höjder med Unified IT, Ivanti
  • Microsofts 3 moln
  • Din Bil presenterar sin nya medarbetare Mr. Discovery Hub, TimeXtender

13.40 – 14.00  Paus och nätverkande bland utställarna

14.00 – 15.40  Inspirerande sessioner:

  • Möjliggör din digitala arbetsstyrka, Citrix
  • Nutanix ger dig mer fritid
  • IGEL End-user computing
  • En digital arbetsplats med Office 365, Hultafors

15.40 – 16.00  Paus och nätverkande bland utställarna

16.00 – 17.00  Underhållning och avrundning av den digitala resan

17.00 – 19.00  Z-baren

Inspirerande Sessioner

Det finns ingen slutdestination!

Johan Lönnqvist och Benny Silfvergren, Infozone

Molntjänster och ny teknik innebär att många mållinjer ska passeras innan allt är färdigställt - Om det ens går att slutföra loppet! Det nya normaltillståndet för medarbetare och organisationer är att ständigt lära sig nytt och att vara i rörelse. Förmågan att snabbt ställa om är idag en förutsättning för framgång. Det riktiga projektet börjar först när lösningen är lanserad och nästa mållinje ska passeras.

En Digital Arbetsplats med Office 365

Mårten Larsson, CIO, Hultafors

Mårten Larsson från Hultafors kommer under dagen att dela med sig av sina erfarenheter samt framgångsfaktorer i deras införande av den Digitala Arbetsplatsen baserat på Office 365. Han kommer att besvara frågeställningar som de ställts inför under resans gång kring hur de kan gå all in i molnet och samtidigt få med sig medarbetarna. Vilka framgångsfaktorer de har, hinder på vägen samt lärdomar de dragit. Hur får de tekniken och lösningarna att verkligen användas internt och hur leder de det nya digitala landskapet. Passar arbetsplatsen in bland deras andra stora digitaliseringsprojekt och blir de någonsin klara med arbetet?

Möjliggör din digitala arbetsstyrka med Citrix

Michael Gustafsson, Systems Engineer och Mattias Björkman. Sr Partner Account Manager, Citrix

Snabbaste och enklaste vägen till säker leverans av applikationer, i molnet eller on prem. Med fokus på applikationer, data och människor - inte infrastruktur. Vi berättar mer om framtidens mjukvarubaserade arbetsplats.​

Nå nya höjder med Unified IT!

Nicklas Isaksson och Lobe Bodin, Ivanti

Vi ser den digitala transformationen överallt och användarnas förväntningar fortsätter att öka. Säkerhetskraven är större än någonsin samtidigt som IT-avdelningen förväntas vara flexibla. Ivanti tar med sina kunder på en resa för att transformera sin IT för minskad risk, kostnad och administration genom automatiserade processer och smartare verktyg. Vi kallar det helt enkelt Unified IT.

Din Bil presenterar sin nya medarbetare Mr. Discovery Hub

Jacob Ross Andersen, TimeXtender och Jakob Zellman, Din Bil

Mr. Discovery Hub är en dataexpert med 12 års erfarenhet av TimeXtender Discovery Hub. Han kan ses som en datastyrd, produktiv, professionell anställd som alla företag behöver. Mr. Discovery Hub är den främsta inom dataanalys och är en kollega som alla arkitekter och BI-utvecklare drömmer om att få arbeta med. Under The Inspiration Zone kommer ni få höra hur Din Bil gjorde när de anställde Mr. Discovery Hub och hur deras upplevelse har varit hittills i deras digitala resa.

IGEL End-user computing

Fredrik Brattstig, IGEL

Tunna klienter – Det är mjukvaran I fokus! Börja din digitala resa med tunna klienter och hantera dina IGEL endpoints med IGEL Cloud Gateway (ICG). Allt detta och mycket mer kommer ni få höra från Fredrik Brattstig, IGEL på The Inspiration Zone. Låt oss åka på en rolig resa tillsammans i molnen.Vi ses på The Inspiration Zone den 14:e November.

Nutanix Ger Dig Mer Fritid!

Peter Eriksson, Nutanix

Med Nutanix kan du konsumera IT i ditt datacenter precis som du gör i det publika Molnet. Det innebär att du inte investerar i mer HW än vad du behöver för tillfället, minimal administration och du blir obunden till HW-leverantör. Gartner & Forrester kallar det för HCI, Hyper Convergerad Infrastruktur. Vi berättar hur din verksamhet kan använda det!

Microsofts 3 Moln

Susanne Erkenmark, Microsoft

Susanne från Microsoft kommer på The Inspiration Zone gå igenom Den Moderna Arbetsplatsen (DNA) och hur den byggs upp utifrån 3 moln. Susanne kommer att bjuda på Microsofts övergripande tankar och strategier för att ni som kund ska lyckas i det nya Digitala Landskapet. Vilka krav ställer det och vilka nya möjligheter ger det? Hur kommer efterfrågan vara från framtida kunder, vilka är framgångsfaktorerna för att lyckas i en nyare, mognare marknad. Missa inte detta!

Tack till våra sponsorer!

Ta chansen och träffa våra partners på plats, lyssna på deras intressanta presentationer och nätverka för att få fram den bästa digitala resan för er organisation!

Anmälan till The Inspiration Zone

Vill du inspireras till en oförglömlig digital resa? Säkra din plats till årets The Inspiration Zone och anmäl dig idag!

Jag godkänner att InfoZone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev