The Inspiration Zone

Tillåt er att bli inspirerade, våga göra en förändring och följ med oss in i framtiden på vårt event The Inspiration Zone!

The Inspiration Zone

Den 16:e november är det dags för Infozone´s event, The Inspiration Zone. Ett event vi anordnar tillsammans med några av de främsta globala IT-leverantörerna. Under eftermiddagen kommer vi att guida och rusta er för många av de utmaningarna ni står inför gällande den digitaliseringsvåg som nu råder.

Aldrig har mängden data ökat så mycket som nu samtidigt som datakraften och lagringskapaciteten varit så billig, hur kan just ditt företag se till att ta tillvara på denna möjlighet och hänga med i utvecklingen?

Är ni redan i framtiden med er digitalisering? Hur långsiktigt tänker ni rörande era IT-lösningar? Följer ni omvärlden och era användares krav och önskemål? Låt oss skapa förändringar och förbättringar tillsammans.

Ta chansen och låt er inspireras att skapa nya möjligheter för er organisation, rusta er för framtida utmaningar och följ med i digitaliseringen under ledordet #shifthappens! Eventet erbjuder också väldigt bra möjligheter att nätverka med andra företag och organisationer som står inför linkande utmaningar som er själva.

Årets heta IT-event som ni inte får missa och The Inspiration Zone är kostnadsfritt. Våga anta utmaningen till förändring – We create heroes!

 

Aktuella talare:

Andy Lalaguna, Sales Engineer på Cryptzone
Majken Sander, Head of Analyst Relations på TimeXtender
Lobe Bodin, Corporate Account Manager på RES Software/ Ivanti

Vi tackar våra sponsorer:

Information:

Datum:
16:e november

Tid:
11.30 – 17.00 (Z-baren 17.00 – 19.00)

Plats:
Venue81, Drottninggatan 81, 111 60 Stockholm

The Inspiration Zone på Venue81

Anmäl dig här