The Inspiration Zone

Tillåt er att bli inspirerade, våga göra en förändring och följ med oss in i framtiden på vårt event The Inspiration Zone!

The Inspiration Zone

Den 16:e november är det dags för Infozone´s event, The Inspiration Zone. Ett event vi anordnar tillsammans med några av de främsta globala IT-leverantörerna. Under eftermiddagen kommer vi att guida och rusta er för många av de utmaningarna ni står inför gällande den digitaliseringsvåg som nu råder.

Aldrig har mängden data ökat så mycket som nu samtidigt som datakraften och lagringskapaciteten varit så billig, hur kan just ditt företag se till att ta tillvara på denna möjlighet och hänga med i utvecklingen?

Är ni redan i framtiden med er digitalisering? Hur långsiktigt tänker ni rörande era IT-lösningar? Följer ni omvärlden och era användares krav och önskemål? Låt oss skapa förändringar och förbättringar tillsammans.

Ta chansen och låt er inspireras att skapa nya möjligheter för er organisation, rusta er för framtida utmaningar och följ med i digitaliseringen under ledordet #shifthappens! Eventet erbjuder också väldigt bra möjligheter att nätverka med andra företag och organisationer som står inför liknande utmaningar som er själva.

Årets heta IT-event som ni inte får missa och The Inspiration Zone är kostnadsfritt. Våga anta utmaningen till förändring – We Create Heroes!

Agenda (Preliminär)
11.30 – 13.00  Registrering, Lunch och Mingel bland utställarna
13.00 – 14.35  Föreläsningar med Infozone, Cyxtera (Cryptzone) och Citrix
14.35 – 15.05  Fika och Mingel bland utställarna
15.05 – 16.35  Föreläsningar med Ivanti, Qlik och TimeXtender

16.35 – 17.00  Intervju på scen med Tibnor & Carlsberg, Sammanfattning av dagen
17.00 – 19.00  Z-baren

Aktuella Talare/ Sessioner

Konferencier: Benny Silfvergren, Infozone

Johan Lönnqvist, Key Account Manager och Peter Karpinski, SharePoint online expert på Infozone
Så gör du ett SharePoint projekt dubbelt så bra, tre gånger så snabbt och tio gånger billigare! Online och Office 365 skapar nya möjligheter för organisationer att arbeta ännu mer effektivt, smidigt och säkert. Vi kommer att gå igenom framgångsfaktorerna för ett lyckosamt SharePoint projekt och du får chansen att hänga med i en demo som täcker in alltifrån det traditionella intranätet, till verksamhetssystem med projekt och dokumenthantering.

Mattias Björkman, Sr.Partner Account Manager och Michael Gustafsson, Sales Engineer på Citrix
Möjliggör din digitala arbetsstyrka med Citrix. Snabbaste och enklaste vägen till säker leverans av applikationer, i molnet eller on premise. Med fokus på applikationer, data och människor – inte infrastruktur. Besök vårt pass och monter, där vi visar och berättar mer om framtidens it-arbetsplats på The Inspiration Zone!

Andy Lalaguna, Sales Engineer på Cryptzone /Cyxtera. Går det att kombinera säker access till känslig information med enkelhet för användare och administratörer? Kan en säker accesslösning vara dynamisk och flexibel oavsett lokala DC´s eller publika moln? Kan en säkerhetslösning t.o.m. spara pengar och förenkla access till hybrid infrastruktur? Kom och se AppGate SDP, Software Defined Perimeter på The Inspiration Zone!

Majken Sander, Head of Analyst Relations på TimeXtender Idag består delar av dagens digitala transformation att säkerhetsställa att organisationer har access till tillförlitligdata och analyser som de kan använda som ett fundament till datadrivna beslut. Under vår session på The Inspiration Zone kommer Majken Sander dela med sig av hennes vision kring hur ni kan framtidssäkra er organisation genom att bygga en Discovery Hub® som kan integrera flertalet datakällor, konsolidera data och gör den tillgänglig för analyser i den bild ni önskar. Lyssna till vår session och få höra mer kring ”Because Time Matters” och varför det är grunden till TimeXtenders lösning Discovery Hub®. (Presentationen kommer att hållas på engelska)

Sam Bäcknäs, Senior Solutions Architect på Qlik. It’s all about the data – Fram till nu har self-service BI mest handlat om frontend-sidan där man fokuserat på att låta användare utan avancerade kunskaper analysera och visualisera data på olika sätt. Tanken har varit att demokratisera data, ge nya insikter, underlätta enklare analys och flytta över delar av rapportflödet från IT till verksamheten. I denna session fokuserar Qlik på allt som händer innan användare börjar visualisera och analysera sina data. Du får höra hur det är möjligt att minimera tid till analys genom att förenkla förberedande behandling av data inklusive hur man enkelt kopplar till olika datakällor, även externa sådana och hanterar stora datamängder.

Lobe BodinCorporate Account Manager och Massimo Salvini, Sales Engineer på RES Software/ IvantiHur kan vi se till att anställda har tillgång till de resurser de behöver, när de behöver dem, oberoende av enhet, utan att öka risken för interna och externa säkerhetshot? I det allra vanligaste fallen av Ransomware utnyttjas ofta sårbarheten som erbjuds via företagets anställda. Ett till synes ofarligt email kan innehålla en länk som aktiverar en skadlig kod och krypterar organisationens data. Alla brandväggar och lösenordsprotokoll i världen kommer inte att skydda din data mot oacktsamma användare. Även användarens krav på mobilitet – Att kunna jobba varifrån de vill, när de vill och från privata enheter – ställer högre krav på företagets IT säkerhet. De traditionella metoderna för att skydda mot interna och yttre hot har inte haft den mobila arbetskraften i åtanke när lösningarna har utformats. De nya hoten kräver att företag kan kontrollera identiteter och behörigheter utan att begränsa användarens produktivitet. Lyssna på Ivantis presentation där de presenterar ett nytt, användarcentrerat sätt att se på säkerhet.

Dag Åselius, Head of IT på Tibnor

Tony Engman, Interim CFO Carlsberg Sverige

Vi tackar våra sponsorer:

Information:

Datum:
16:e november

Tid:
11.30 – 17.00 (Z-baren 17.00 – 19.00)

Plats:
Venue81, Drottninggatan 81, 111 60 Stockholm

The Inspiration Zone på Venue81

Anmäl dig här