Vi söker en Junior Systemutvecklare

Vi söker en junior systemutvecklare

Vi söker en Junior Systemutvecklare

Vill du vara en del av ett stabilt och kompetent bolag som arbetar utifrån varje enskild anställd där alla är med och formar verksamhet och erbjudande? Vi erbjuder ett flexibelt och attraktivt upplägg i en miljö där du kan växa karriärmässigt såväl som kompetensmässigt. Som junior systemutvecklare blir du en del av ett tight gäng och får arbeta med väletablerade bolag i olika spännande projekt.

Vi söker dig som är i början av din karriär som vill göra nytta och skapa möjligheter för våra kunder, dig som vill utmana dig själv och vara med på en tillväxtresa där du samt dina kollegor kommer att ha stor påverkan, hur vi tar oss till nya höjder.

Om tjänsten

Till rollen som systemutvecklare till vårt in-house team söker vi dig som har din kärnkompetens inom C# och .Net. Du kommer få arbeta med flera system, både externa mot kund men även interna system som teamet förvaltar. Systemen är i regel hostade i Azure och utvecklade i dotnet core och något av de populära frontend-biblioteken. Du kommer även få arbeta med Azure Serverless så som t.ex Azure Functions och kringliggande ekosystem.

Vi ställer inga specifika krav på frontend-bibliotek men ser det som positivt att du har god förståelse för vad dessa löser för problem och varför de används. I tjänsten ingår det en del integration med SharePoint Online, därför är det mycket positivt med erfarenhet inom SharePoint. Självklart är du duktig på att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Axplock av tekniker som används:

• dotnet core
• C#
• Angular
• Knockout
• React
• Azure Serverless
• Azure App Services
• SQL Azure
• SharePoint Online

What’s in it for you?

Hos Infozone kommer du till ett fartfyllt bolag med bra stämning och högt i tak. Din utveckling och trivsel är av högsta vikt och med anpassande uppdrag, god företagskultur flexibilitet, kompetensutveckling samt bra villkor finns alla förutsättningar för att du ska trivas och växa.

Placeringsort: Örebro
Anställningsform: Heltid
Erfarenhetsnivå: 0-3 år
Kontaktperson:Michael Sender

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev