Testa BankID för företag i 90 dagar

Det finns bara fördelar med att fokusera på säker inloggning för er organisation, eller hur? Vi har skapat en POC med BankID där ni får testa tjänsten i 90 dagar.

Vi söker BI-Konsulter till Infozone Region Mitt

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, BI-konsult till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll som konsult samt skapa symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Tänkbar bakgrund för dig som söker dig till vårt gäng som BI-konsult kan vara; Beslutsstöds-konsult, Systemutvecklare, Affärssystems-konsult eller Controller.

Erfarenhet av QlikView och/eller QlikSense är ett krav. Erfarenhet av affärssystem, Excel, SQL och andra former av datalagring, rapportering, andra beslutsstödssystem som Power BI och Tableau eller budget-/prognosmodeller är meriterande. Om du även erfarenhet av Data Warehouse och datamodellering ser vi det som en stor merit. Är det som så att du också har en akademisk examen och hanterar svenska och engelska i både språk och skrift, då är du nära till att bli en av våra hjältar!

Våra konsulter arbetar ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitar:

  • Medlemskap IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berätta för dig under intervjun….

Placeringsort: Örebro eller enl. ök.
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Lars Axelsson, 070-669 76 61

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev