Citrix Workspace.

Citrix Workspace är högst relevant i en modern tid när aktivitetsbaserade arbetsplatser introduceras för att minska platsberoendet, driva effektivitet och produktivitet, samt minimera klimatpåverkan.

Att modernisera sina arbetsplatser och skapa en plattformsoberoende arbetsyta för era användare är idag nästan ett måste. Arbetsyta består av skrivbord, applikationer samt filer som ni måste kunna nå oavsett tid, plats och enhet. Dessa komponenter i arbetsytan levereras till era användare med hjälp av Citrix Workspace, en lösning där alla era applikationer, gamla legacy samt nya SaaS och webbapplikationer kan nås via en enda inloggning.

Gamla legacy applikationer? Via Workspace kan dessa applikationer installeras centralt i datahallen eller hos molnleverantören och när användaren startar en applikation exekveras den till 100 % i datahallen. För användaren visas applikationen likt en tv-sändning på den enhet användaren väljer att konsumera applikationen. Lösningen gör applikationer och skrivbord, plattformsoberoende samt att säkerheten blir hög eftersom data aldrig sparas på den aktuella enheten.

 

Flera verksamheter prenumererar och konsumerar ofta SaaS-, mobil- och webbapplikationer i en hög utsträckning. Dessa applikationer nås via unika webbadresser samt att de flesta skiljer sig gällande inloggningsnamn och lösenordsstandarder. Med Citrix Workspace samlas alla dessa applikationer på ett ställe och användaren behöver bara logga in vid ett tillfälle för att få åtkomst till sitt applikationsutbud.

Citrix Workspace kan även addera ytterligare säkerhetslager på SaaS-applikationer såsom kontextbaserad åtkomst beroende av plats och enhet. Applikationer kan vattenstämplas och levereras i en sandboxad webbläsare.

Det är inte längre en nödvändighet att leverera låsta klienter och bygga säkerheten kopplad till fysisk hårdvara. Leverera en kontrollerad och säkrad arbetsplats som är kopplad till individen istället för dess fysiska enhet. Låt användaren nå sin säkra arbetsyta bestående av Windows och applikationer i alla dess former, från valfri enhet och plats. Varför inte använda en energieffektiv tunn klient från IGEL på er delade arbetsplats, alternativt arbeta från mobil, suftplatta, chromebook eller valfri energieffektiv enhet? Vi guidar er i rätt riktning.