Våra Konsulter

Vi på Infozone har några av de främsta hjältarna (IT-konsulterna) i vår bransch. Vi tror verkligen på att skapa hjältar och tillsammans med våra konsulter kan ni bli hjältar i er organisation.

Från första början stod det klart att vi ville vara ett bolag som skulle arbeta med ett fantastiskt brett kunnande hos våra IT-konsulter. Idag kan vi med stolthet säga att vi arbetar tillsammans med de främsta hjältarna inom vår bransch och kan erbjuda er allt från senior spetskompetens till hungriga talanger. Vi vågar satsa på våra hjältar, låt våra IT-konsulter göra er till hjältarna i er organisation!

Vi arbetar brett inom våra affärsområden för att uppfylla alla de krav och önskemål som ni kunder ställer på oss. Här nedanför presenterar vi några av de kompetensområden som våra konsulter besitter. Utöver IT-konsulter inom Systemutveckling, Business Intelligence och Infrastruktur har vi självklart också ett team av hjältar som backar upp på vår Managed Services och vår IT Management, i form av digitala coacher, projektledare och supporttekniker.

Några kompetensområden hos våra IT-konsulter

Business Intelligence

QlikSense, QlikView, TimeXtender, PowerBI, SQL Server, Integration Services, SSIS, Analysis Services, SSAS, Reporting services, SSRS, Datalager.

Systemutveckling

.NET, .NET Core, Microsoft Azure, SharePoint, Office 365, Mobilappsutveckling (Webb, PWA, iOS, Android, Xamarin), Webbutveckling (ASP .NET, ASP .NET Core, Angular.JS, React). Desktop (WPF, UWP), DevOps och Automatisering (Azure DevOps, Visual Studio App Center).

IT-Infrastruktur

Microsoft (Azure, AIP, Intune, Klienthantering (SCCM), Säkerhetslösningar (BankID, Smarta Kort, OTP), Citrix (ADC, SD-WAN, Cloud, Workspace, Virtual Apps and Desktops, Endpoint Management, Analytics, Collaboration, Gateway), Nutanix, Ivanti (Endpoint Security Solutions, Workspace Management), Tunna Klienter.

Härliga ord om våra konsulter

Vi har tidigare haft svårt att hitta rätt kompetens kring Citrix ADC hos olika partners men nu är vi helt säkra på att vi hittat rätt. Det är få som har den djupa kunskap som Infozones konsulter har kring Citrix ADC. Vi har framförallt samarbetat mycket med Stefan Freij och det är imponerande hur kunnig han är. Redan under första mötet visade han oss ändringar som vi kunde verkställa direkt, vilket sparat oss massor av tid. Det är skönt att veta att vi bara kan ringa om vi har några frågor och så blir det löst.

Kjell Bjärud, IT Operations Manager på Spendrups

Prenumerera på vårt nyhetsbrev