ZID - Infozone Identity

Vi har idag hamnat i en värld där behovet av en trygg identitetshantering aldrig varit större, eller hur? Läs mer om ZID som identitetshanteringslösning.

 

Systemutveckling

Vi levererar system och lösningar med ett tydligt fokus på affärsvärde samt kvalité. Vi vet hur vi ska både utmana och möta era behov. Er utmaning är vår passion!

Vad är systemutveckling för Infozone?

Systemutveckling är processen och skapandet av datorsystem med tydliga kravspecifikationer på de system som ni önskar. Vi har möjligheten att programmera, sköta testerna och sätta era system i drift; detta gör vi genom olika typer av metoder.

Systemutveckling på Infozone opererar inom följande beståndsdelar: Office365/Cloud, Skräddarsydda system och Paketerade lösningar. Vi har en gedigen erfarenhet inom samtliga aspekter av systemutvecklingsprocessen och tillämpar alltid en agil utvecklingsmetodik. Vi vet hur vår lösning ska möjliggöra en maximal konkurrensfördel för just er verksamhet.

Tro oss, tekniken är viktig men vi lägger ännu större vikt i att vår lösning möter just ert behov och är anpassad för just er organisation. Oavsett bransch eller storlek på er organisation, så är vi rätt partner för er. Vi utvecklar de system som er organisation önskar och kräver för att bli en aktör i framtiden!

Vill ni veta mer om hur vi på Infozone kan leverera system och lösningar till er med ett tydligt fokus på affärsvärde samt kvalité? Tveka inte att kontakta oss! Er utmaning är vår passion.

En bra systemutvecklingsprocess består av:

  • Kravspecifikation
  • Analys
  • Design
  • Kodning
  • Test

Mer inom systemutveckling

Läs mer om våra olika beståndsdelar som vi kan bistå er med, i er väg till rätt system. Vi kan systemutveckling!

Partners inom Systemutveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev