Testa BankID för företag i 90 dagar

Det finns bara fördelar med att fokusera på säker inloggning för er organisation, eller hur? Vi har skapat en POC med BankID där ni får testa tjänsten i 90 dagar.

Vi söker en Senior BI-konsult!

På Infozone är det viktigt att vi utvecklas tillsammans, tar lärdom av varandra och växer i varandras erfarenheter. Vi ser oss som en stor och växande familj, bli en del av vår familj och sök tjänsten, Senior BI-konsult till Infozone.

Vi kan lova dig en utvecklande tjänst på Infozone där du får vara med och påverka din roll som konsult samt skapa symbios i bolaget. Vi bygger Infozone tillsammans utifrån våra kärnvärden i en demokrati! Vi tror på att ha roligt på jobbet, du ska vakna glad och komma hem glad.

Om tjänsten

Du som söker tjänsten bör sikta mot att känna dig som en hjälte och vill bidra med glädje tillsammans med oss för att axla utmaningen att arbeta på ett växande internationellt bolag. Nu kör vi och tar oss till nya höjder tillsammans med våra mantlar på!

Tänkbar bakgrund för dig som söker dig till vårt gäng som Senior BI-konsult kan vara; Beslutsstöds-konsult, Systemutvecklare, Affärssystems-konsult eller Controller.

Erfarenhet av QlikView och/eller QlikSense samt PowerBI är ett krav. Erfarenhet av affärssystem, Excel, databaser, rapportering, andra beslutsstödssystem eller budget-/prognosmodeller är meriterande. Vi önskar att du har minst 3 års erfarenhet av att jobba med beslutsstöd för den här tjänsten. Har du en akademisk examen och hanterar svenska och engelska i både språk och skrift, då är du nära till att bli en av våra hjältar!

Våra konsulter arbetar ofta i projektform och bör kunna axla rollen med stort ansvar. Vi har ett glädjande och socialt företagsklimat som vi önskar att du känner passar dig perfekt.

 

Utöver en grym lön, trevliga kollegor och ett fint arbetsklimat erbjuder vi också våra hjältar några av dessa godbitarna:

  • Medlemskap IZ Sports Club
  • Utlandskick-off en gång per år
  • Intern movembertävling
  • Spelkvällar
  • BootCamp
  • Föräldralön
  • Flextid
  • Friskvårdsbidrag (4000 sek/ år)
  • Personalbil
  • Och så mycket mer som vi kan berättar för dig under intervjun.

Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Tobias Westervall, 0733-21 84 74

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev