Vi söker en BI-konsult!

Vi söker nu en BI-konsult till vårt kontor i Stockholm

Vill du vara en del av ett stabilt och kompetent bolag som arbetar utifrån varje enskild anställd där alla är med och formar verksamhet och erbjudande? Vi erbjuder ett flexibelt och attraktivt upplägg i en miljö där du kan växa karriärmässigt såväl som kompetensmässigt. Som BI-konsult blir du en del av ett tight gäng och får arbeta med väletablerade bolag i spännande projekt.

Om Rollen

Hos Infozone arbetar vi både i större och mindre kundprojekt. Vi håller oftast i hela processen från behovsanalys, utveckling och test till implementering. Som en del av Business Intelligence-teamet kommer du vara med och utveckla, driftsätta samt förvalta kundspecifika lösningar för BI/Data Warehouse. Rollen innefattar utveckling och anpassning av kunders BI-lösningar men du fungerar också som stöd till våra kunder när frågor uppkommer. Vi vill även att du kan analysera, designa och implementera ETL-flöden för att säkerställa god prestanda, spårbarhet och säkerhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kontakt med kund för att ta in krav
• Omvandla krav till lösningar
• Utveckla och implementera löningen
• Leverera lösning till kund
• Utveckla ETL i Microsoft:s BI-plattform men även skapa tillhörande dashboards i PowerBI
• Både nyutveckling av nya applikationer, vidareutveckling av befintliga men även supportera att hitta och åtgärda konstigheter som dyker upp
• Ett område som växer hos oss är att arbeta i MS Azure Analytics-tjänster och TimeXtender

Din Bakgrund

För att passa in i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning – antingen data med intresse av företagsekonomi/ verksamhetsdata alt. Ekonomi med intresse inom data. Du har goda kunskaper inom Microsofts BI-plattform och med fördel andra BI/DW plattformar som QlikView och Qlik Sense. Du har erfarenhet av kravinsamling av datafångst i datalagerprojekt samt en förståelse för hur man får ihop data och varför den ser ut på ett visst sätt.

Vi är öppna inför din exakta tekniska nivå och lägger större vikt på din ambition att utvecklas och lära dig. Det vi dock gärna skulle se är erfarenhet inom:
• ETL/Data Warehouse-utveckling med Microsoft:s BI-plattform
• SQL-utveckling/kodning och MS SQL-serveradministration
• Informations- och datamodellering för datalager
• Erfarenhet av ETL/DW-automation – i exempelvis TimeXtender

What’s in it for you?
Hos Infozone kommer du till ett fartfyllt bolag med bra stämning och högt i tak. Din utveckling och trivsel är av högsta vikt och med anpassande uppdrag, god företagskultur flexibilitet, kompetensutveckling samt bra villkor finns alla förutsättningar för att du ska trivas och växa.

Placeringsort: Stockholm
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Kontaktperson: Aron Svedin, 0739-91 02 93

Skicka din jobbansökan

Vill du bli en del av vårt team? Slå oss en signal med eventuella frågor eller skicka in din ansökan så kontaktar vi dig.

Jag godkänner att Infozone sparar information om mig. Läs mer här.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev