Publicerades 2 juli 2018

We Create Heroes

We Create Heroes

Det är vår slogan här på Infozone, men vad menar vi egentligen med denna enligt några, halvt provocerande fras? Det kan ses som en självklarhet men vi har valt att väga in mer i budskapet och tänkte att vi ska göra ett försök att förmedla detta vidare till er – We Create Hereos!

I alla tider har vi pratat om hjältar, ett behov av hjälteförebilder. Vi möts av dem på tv, i filmer, i butiker, i låtar etc. Men vad är en hjälte? Det är verkligen en definition som kan användas på flera olika sätt, främst tror vi att de flesta av oss tycker att det är våra vardagshjältar som är de sanna hjältarna; personer inom vården, polisen och brandkåren eller personer med ett enormt civilkurage som ställer upp för andra. Vet ni vad, vi håller med!

”We are the heroes of our time”

På Infozone skapar vi inte hjältar genom att rädda liv utan vi ser våra hjältar på ett annat sätt. På de flesta bolag är IT-avdelningen den viktigaste funktionen för att få arbetsplatsen att fungera, att kunna möta alla de önskemål som användarna ställer på den moderna arbetsplatsen är inte alltid det enklaste. På Infozone arbetar vi med att hitta nya unika lösningar varje dag så att IT-avdelningarna kan svara upp på kravställningarna från organisationerna. Med att leverera våra lösningar till IT-avdelningen så blir de hjältarna i sin organisation genom att ”IT löser allt”.

Det är den ena biten av vår innebörd av We Create Heroes, att vi bidrar till att våra kunder blir hjältarna i sin organisation. Men för att åstadkomma detta behöver vi själva ha mantlarna på, men självklart är även vi mänskliga. Ibland lossnar inte nätet från händerna när vi ska klättra den höga muren, men till skillnad från Spindelmannen, är vi inte ensamma utan vi har ett team som backar upp varandra.

När vi sitter i våra rekryteringsprocesser är det viktigt för oss att se möjligheterna i varje individ. Är detta en fullfjädrad hjälte eller finns möjligheterna till att utvecklas till en? Det är av största vikt för oss att varje individ passar in i ”gänget” och har samma öppna syn mot medmänniskan som vi på Infozone. Att inte alltid komma in med samma kunskapsnivå som ”veteranerna” är inte det viktigaste utan att ha tron om att allt är möjligt och drivet med vilja att lära sig. Att vilja bli en hjälte!

Med detta sagt, så vill vi på det ödmjukaste sätt säga – We Create Heroes!