Publicerades 11 augusti 2022

We Create Heroes – Care to be One?

We Create Heroes - Care to be One?

Semestertiderna börja lida mot sitt slut, skolorna börjar snart, vi möter disiga nätter, kantarellerna gör sitt framtåg, kräftsäsongen drar i gång och vi på Infozone rekryterar som aldrig förr. Vill du också vara med på vår tillväxtresa? Då har vi många spännande tjänster utlysta just nu. Ta gärna en titt på dessa och låt oss berätta ännu mer om hur Infozone är som arbetsplats vid ett första möte. Men låt oss börja och berätta redan nu lite om oss.

– Det bästa med att jobba på Infozone, förutom flexibiliteten och grymma uppdrag, är kollegorna här i Örebro. Vi är ett relativt ungt och ambitiöst gäng med många gemensamma intressen där vi bland annat spelar padel tillsammans varje vecka, säger Willie Björnbom, Frontend-utvecklare på Infozone

På Infozone kan du arbeta från det kontor du önskar

Arbetet bör inte vara en plats, eller hur? Men det kan vara det om du föredrar det. Infozone har flera centrala kontor på olika platser i Sverige och USA som våra medarbetare kan välja att jobba från. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Men självklart om du känner att arbetet inte bör vara en plats och du önskar att jobba mer remote, då erbjuder vi just den flexibiliteten – att arbeta var du än är.

Men, visste du om att du även kan välja att arbeta på distans från Spanien?

Vi har möjligheten att erbjuda alla våra medarbetare chansen att arbeta från vårt nya kontor i soliga Spanien där du och din familj kan få bo i vår lägenhet när du arbetar från vårt kontor i Costa del Sol. Visst låter det trevligt?

Hur är Infozone egentligen som arbetsplats?

Denna fråga ställde vi till vår kollega, Mattias Skotten som sa följande:

– En härlig arbetsplats, det är precis vad Infozone är. Jag har precis kommit tillbaka från en längre föräldraledighet och det är en så skön känsla att komma tillbaka och känna direkt att jag är en i laget igen. Vi har en välkomnade och inkluderande atmosfär. Roliga kollegor, unika samt lärorika kunduppdrag och flexibelt arbete, ja vad ska jag säga. Jag kan varmt rekommendera Infozone som arbetsplats, säger Mattias Skotten, Citrix och Microsoft-konsult på Infozone.

We Create Heroes – Care to be One?

Hjältar föds inte. Hjältar skapas när tre grundläggande element av hjältemod svetsas samman: talang, utveckling och känsla. Talang är vad du tar med dig. Utveckling och känsla bygger vi tillsammans. Håller du med oss? Vi söker olika tjänster inom alla våra affärsområden och även till vår försäljningsavdelning så vill du vara en av våra nya hjältar, besök då gärna vår karriärsida där du hittar våra lediga tjänster samt mer om oss som arbetsplats.