Publicerades 22 december 2022

Vi vill tacka för ett fint 2022

Vi vill tacka för ett fint 2022

Det nalkas jul och det börjar bli dags att avrunda året och vi vill tacka våra medarbetare, kunder, partners och distributörer för året som varit och blickar in i ett nytt oskrivet blad för 2023.

2022 började med två nya kontor, ett där vi valde att öppna upp i Kristianstad och satsa på marknaden i Nordöstra Skåne och samtidigt inledde ett samarbete med Högskolan i Kristianstad. Vi sitter nu med i deras programråd för driftteknikerna för att kunna påverka möjligheterna för framtida kollegor från utbildningen. Sen flyttade vi vårt huvudkontor i Stockholm från Gärdet in till Sveavägen just för att få mer närhet och en enkelhet för medarbetarna att besöka vårt kontor. Sen har vi även öppnat upp kontor i Oslo då vi ser en stor potential för den norska marknaden och intresset av våra konsulttjänster. Det är väldigt kul att vi haft möjligheten efter pandemin att samla kollegorna mer från hemarbetsplatsen till en kontorsplats om de önskar det. För flera medarbetare finns det ett stort behov av hemarbete och för vissa önskemål till en kontorsplats, därför är jag så glad att vi har möjligheterna att erbjuda detta.

Under året har vi inlett flera nya samarbeten med kunder i spännande projekt inom alla våra affärsområden; det är väldigt kul att vi får förtroendet att arbeta med så många spännande bolag och med dessa inom olika branscher. Ett av alla de spännande projekt som vi jobbar med som vi kunde presentera här under hösten var den upphandling som vi vann tillsammans med Bitdefender för Göteborgs Stad där vi börjat leverera IT-säkerhet till deras instanser. Så himla kul och vi spår ett starkt fokus på IT-säkerhet för 2023 då det är ett måste med dagens alla cyberattacker som kommer antågandes från olika håll. Självklart kommer inte vi enbart ha fokus på IT-säkerhet under 2023 utan även utveckla vår portfölj kring Den Digitala Arbetsplatsen och att göra detta inom områden som data, beslutsstöd, utveckling och infrastruktur. En strategi som vi har jobbat starkt med under hela hösten och kommer sjösätta ännu tydligare i början av nästa år.

Vi har tackat av några kollegor men har också fått möjligheten att rekrytera flera nya till vårt härliga gäng och jag hoppas på att vi kommer få in många nya kollegor här nu sista veckan på året men även flera i början av året då vi önskar att växa inom våra områden ännu mer och vi ser att efterfrågan av vår kunskap hos våra kunder är stor. Vi kan erbjuda våra medarbetare spännande uppdrag och att vi ser till att det är lönsamt för medarbetaren; det är så vi vill att det ska vara!

Infozones kollegor möttes efter sommaren i Idre på en härlig friluftskickoff där vi utmanades till cykling och att testa våra eventuellt svajiga ben i höghöjdsbanan (det var något svajigt för mig). För oss på Infozone är hälsa viktigt och vi lägger stor vikt vid motion vilket ter sig genom att vi under året kört stegtävlingar, bidragit till de som vill ställa upp i lopp genom vår Sports Club, spelat padel tillsammans och även haft vår PT på plats varje onsdag i Stockholm. Detta yttrar sig nu när vi fått utmärkelsen ”A Healthy Place to Work” av Onelab, där vi varje år nu kommer låta våra medarbetare få en bra hälsokontroll. Det är väldigt kul att se att våra satsningar i medarbetaren ger resultat och det är något som vi kommer att fortsätta med, så vill du arbeta på en hälsosam arbetsplats där du får vara med på roliga aktiviteter, får ett generöst friskvårdsbidrag och där vi har kul tillsammans, sök då gärna till oss på Infozone.

Vi tackar för ett fint 2022

Vi vill tacka våra partners som hela tiden hjälper till att hålla oss i framkant och utbildar ny personal, uppdaterar oss kring nyheter och hjälper till att driva på nyförsäljning. Jag blickar tillbaka på ett fantastiskt år där jag vill tacka våra kunder för ett fint samarbete, våra medarbetare som alltid är lika grymma och våra partners som alltid finns där. Vi hoppas på lika fantastiska samarbeten under 2023 och självklart kommer det att bli en tuffare tid framför oss med lågkonjunkturen, men jag tror absolut på att vi är starka tillsammans. Håller ni med mig?

Som tack för vårt fina samarbete brukar vi varje år skänka en julgåva till en organisation och detta år har vi valt att skänka julgåvor till Stadsmissionen. Det är en tuff tid för många nu med höga elpriser, skenande matkostnader, drivmedel och räntor som stiger, vilket gör att kanske julklappar och annat julmys får prioriteras bort, därför hoppas vi att vår julgåva kan hjälpa att några barn får någon julklapp och mat i magen.

Jag vill önska er en God Jul och ett Gott Nytt År och tusen tack för detta år så kör vi in i ett spännande 2023.

Hampus Carnemark, VD på Infozone