Publicerades 7 december 2018

Vi kan alla sprida hopp i jul – Stötta Barncancerfonden

Vi kan alla sprida hopp i Jul – Stötta Barncancerfonden!

”Vi sprider hopp om en ljusare framtid” – Barncancerfonden. Vi vill önska våra kollegor, kunder, partners en fantastiskt God Jul med att skänka en julgåva till Barncancerfonden i år för att bidra till forskning och ge stöd till drabbade familjer.

Flickan på bilden som är huvudperson i Barncancerfondens julkampanj heter Ebba. Ebba var nio år när hon drabbades av leukemi, hon mår mycket bättre idag just tack vare alla framsteg som görs inom barncancerforskningen.

Det är viktigt att vi företag som har kapaciteten går in och gör den skillnad vi kan till alla de fantastiska organisationer som arbetar med forskning, välgörenhet etc. Liten som stor gåva, allt räknas. De flesta organisationerna ger möjligheten för både företag och privatpersoner att skänka hjälp samt bidra, detta gäller även för Barncancerfonden. Vill ni sprida hopp i jul – besök deras julbutik: https://www.barncancerfonden.se/jul/

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till cirka 80 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år i Sverige.

Hampus Carnemark, VD på Infozone har ordet

Det är värdefullt för oss på Infozone att vi kan göra skillnad och att alla på bolaget känner sig delaktiga genom att stå över en fysisk julgåva för att istället skänka till Barncancerfonden. Vi har även nu avslutat vår Movember-tävling där vi valt att skänka pengar till Prostatacancerförbundet. Låt era kollegor få vara med att sprida hopp är min uppmaning till er andra kollegor i branschen. Tyvärr fick vi inte in några ansökningar till vår Rosa Bandet-kampanj i år för att locka fler kvinnor till att söka till oss och IT-branschen. Vi tar nya krafttag till nästa år och hoppas att fler kvinnor söker sig till Infozone.

Vi stödjer BarncancerfondenKollegor, Kunder, Partners & Läsare vi vill önska er en riktigt God Jul från oss på Infozone och tillsammans sprider vi hopp i Jul.