Publicerades 17 februari 2020

Vår värdegrund är vår identitet

Vår värdegrund är vår identitet

Fun, Easy to work with, Knowledged, Courageous, Dedicated, Action Oriented – Dessa kärnvärden bygger vi vår identitet utifrån. Infozone strävar efter att ha en värdegrund som ska kännas som en del av arbetsvardagen för varje hjälte på bolaget. Vi tänkte beskriva lite mer för er om hur vi tänker kring att vi bygger det bolag som vi själva skulle vilja jobba med och vad våra värderingar betyder för oss.

Vi har under många år på hemsidan, vid rekryteringar, i presentationer och flera olika kommunikationssammanhang arbetat samt visat våra värdeord men kanske inte gått in på djupet kring hur de sätter sin prägel på Infozone. Vi är idag ett bolag som sträcker sig över två kontinenter och vi arbetar för att ha ett nära samarbete med våra kollegor i USA. Vi vill vara One Infozone och därför har vi också en gemensam värdegrund på engelska.

Infozone i Sverige och Infozone i USA arbetar fortfarande inom något olika områden där USA är mycket skickligt fokuserat på Business Intelligence inom läkemedelsindustrin medans Sverige arbetar mer brett inom Business Intelligence samt även med Systemutveckling och Infrastruktur. Men våra områden har inte riktigt något med vår värdegrund att göra utan den önskar vi ska genomsyra varenda kollega i sitt arbete här på Infozone.

Varför är det viktigt att arbeta med kärnvärden?

Våra kärnvärden är en del av vår företagskultur – vårt gemensamma synsätt på vad vi än tar oss an både internt och externt. Vi hoppas med vår värdegrund att alla kollegor känner en tillhörighet i bolaget samt även en extra trygghet i att utmana ledningen om de inte upplever att värdegrunden följs. Vi bygger vår identitet och företagskultur tillsammans, funkar inte vissa delar, då måste vi vara villiga till att skapa förändringar som förbättrar för Infozone och för våra kunder samt partners.

Vår värdegrund är vår identitet

Vi arbetar utifrån sex stycken olika kärnvärden som sätter grunden till vår företagskultur:

Fun: Finns det ett alternativ till att ha kul på jobbet? Inte för oss. Vi jobbar hårt och det får gärna vara svårt men vi är måna om varandra och ser alltid till att både ni och vi har kul medan vi gör det.

Easy to work with: Det finns en massa komplexa ting. Vi är inte ett av dem. Att jobba med oss såväl som för oss skall i alla lägen vara ett enkelt val. Med oss blir det inget mumbojumbo, vi kör klarspråk och raka rör.

Knowledged: Vi vågar vara lite stolta över att vi är duktiga på det vi gör. Vi vågar också vara ärliga över vad vi inte kan. Vi delar alltid frikostigt med oss av kunskaper, såväl internt som till kunder och partners.

Courageous: Vår erfarenhet och kunnande ger oss mod. Vi är ödmjuka men vågar tänka i nya banor, vi vågar vara annorlunda. Vi vågar utmana oss själva, våra partners och de uppdragsgivare vi jobbar med. Allt för att alltid bli bättre.

Dedicated: Vi brinner för det vi gör, bli därför inte förvånad om du möter ovanligt motiverade och hängivna medarbetare hos Infozone.

Action Oriented: Vi gillar inte att vänta, vi vill skapa resultat och nytta på riktigt. Gärna redan idag. Att vänta är både dyrt och tråkigt. Nu kör vi!

Tycker du att det låter som en spännande företagskultur och något du gärna hänger med på och vidareutvecklar? Sök gärna någon av våra lediga tjänster.