Publicerades 24 mars 2022

Stolt presenterar vi vår nya logotyp

Stolt presenterar vi vår nya logotyp

Infozone har investerat mycket i nya teknologier och nya erbjudanden under de senaste åren, och ett arbete med att modernisera verksamhet. En del av arbetet omfattade en ny logotyp med nytt typsnitt och färg som visar vår väg framåt.

Infozone är inne i en framåtlutande moderniseringsprocess – förändring av budskap, uppdaterad grafisk profil, vidareutveckling av hållbarhetsarbete, rekrytering av flera fantastiska kollegor samt att vi har satsat på att skapa citynära kontor på våra verksamhetsorter.

Den nya logotypen är framtagen för att spegla ett modernt formspråk, med lätthet, energi och drivkraft som underliggande värden. Vi på Infozone är väldigt stolta över vår nya logga och vi är en framåtlutande komptenspartner som möter tech-branschen med mycket aktiviteter och i nya spännande projekt.

– Det är med glädje som jag vill säga att vår nya logotyp kommer att stärka vårt varumärke ytterligare och vi kommer möta den nya tech-branschen med nyfikenhet, hunger och med en hög kompetens som når ut i alla affärsområden. Vi tittar även på förvärv av spännande bolag som kommer kunna möta den snabbrörliga tech-bransch vi har framför oss, tillsammans under Infozones flagga, säger Hampus Carnemark VD på Infozone.