Publicerades 13 februari 2018

Snart är det dags för Qlik Qonnections 2018 – Infozone är på plats!

Snart är det dags för Qlik Qonnections

Varje år anordnas den stora Business Intelligence konferensen från Qlik i Orlando, Qlik Qonnections. I april är det dags igen och då finns självklart Infozone på plats, med representanter från både USA och Sverige. Kom och möt oss där och låt oss berätta om de lösningar som vi kan skapa för er. We provide Better BI by Design!

”Fast-forward your insight! Learn. Laugh. Leave other data geniuses in your dust”

Den 23:e till den 26:e april har ni möjlighet att träffa Infozone på Qlik Qonnections, som i år anordnas i varma Orlando på Rosen Shingel Creek. Qlik Qonnections är ett passande event för affärsledare, systemadministratörer, utvecklare, affärsanalytiker och självklart alla som idag arbetar med Business Intelligence som vill inspireras samt veta de senaste trenderna/nyheterna inom business intelligence.

På Qlik Qonnections samlas folk från världen över för att få de senaste nyheterna presenterade för sig av Qlik samt deras närmsta samarbetspartner. Besökarna kan lyssna på intressanta sessioner, KeyNotes och besöka flera olika företag i utställardelen. Ni har möjlighet att träffa oss på Infozone på Discovery Expo där vi kan visa er hur vi arbetar idag och hur vi designar solida BI-lösningar för er att utveckla och effektivisera er verksamhet – Better BI by Design!

Varför är Infozone på plats?

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra kollegors kompetens samt vår verksamhet för att leverera de bästa möjligheterna och lösningarna för våra kunder både i USA och i Sverige. Qlik Qonnections är en fantastisk möjlighet för oss att nätverka med kollegor i branschen, utbyte av erfarenheter och utveckling av affärsidéer. För att boka ett möte med oss på plats, kontakta Fredrik Ehnö,

Vill ni boka in er på Qlik Qonnections eller veta mer om det? Läs här: https://www.qlikqonnections.com/

När: 23/4 – 26/4
Var: Rosen Shingel Creek Hotel, Orlando, FL
Booth: #607

Vi ses på Qlik Qonnections!
Better BI by Design