Publicerades 17 juni 2024

Nyhetssvep Citrix

I denna blogg presenterar vi nyheter från Citrix

Nyhetssvep Citrix

Vi har samlat in lite nyheter från Citrix som presenterats här i juni som vi berättar lite kortfattat för er om. Vill ni veta mer om dessa nyheter, tveka då inte att kontakta oss på Infozone.

Endpoint Management Device List

De har arbetat mycket med att förbättra administratörsupplevelsen för Endpoint Management och nu kan de visa den tekniska förhandsgranskningen av deras nya sida för Endpoint Management Device List som har kraftfulla nya kolumnfilter och sorteringsfunktioner. Som Citrix själva säger: dagarna av oändligt rullande är förbi. Med sitt nya kolumnfilter ges du möjlighet att rikta in den exakta informationen du behöver med exakt noggrannhet.

Så här fungerar det:

• Filtrera efter specifika kriterier: Varje listkolumn har nu sin egen filtermeny. Klicka bara på kolumnen och välj de kriterier du önskar.
• Kombinera filter för ultimat kontroll: Och magin slutar inte där! Kombinera flera filter för att skapa hyperriktade vyer av din data. Det intuitiva gränssnittet låter dig kombinera filter över olika kolumner utan ansträngning.
• Säg adjö till irrelevant data: Med kolumnfilter smälter irrelevant data bort och avslöjar bara den information du behöver fokusera på. Denna strömlinjeformade vy leder till ökad produktivitet och bättre beslutsfattande.

Vill du veta mer om denna tekniska förhandsgranskning läs här

Citrix Endpoint Management för On-Prem/ Citrix XenMobile Server

Onprem-lösningar fortsätter att erbjuda betydande fördelar för många organisationer, därför är Citrix/ Cloud Software Group fast beslutna på att tillhandahålla robusta lokala lösningar, tillsammans med deras molnlösningar. Beslutet att stanna On-prem beror ju självklart på er organisations specifika krav men även på branschföreskrifter, datakänslighet, IT-expertis och skalbarhetsbehov. Med detta i åtanke har de kommit med flera uppdateringar i sin senaste release för att förbättra för företag som arbetar On-prem.

De nyheter som Citrix har kring funktionalitet i sin senaste release för Citrix XenMobile (10.16) inkluderar bl.a.:

• Modernisering av filtrering och sortering i enhetsregistrering
• Betydande förbättringar av databasprestanda
• Klona en komplex leveransgrupp
• Ta bort alla användare för delade iPads
• Stöd för att synkronisera eller åsidosätta Synced Exchange Services för iOS
• Nya inställningar i enhetspolicy för begränsningar och enhetspolicy för Exchange för iOS
• Och så mycket mer. Du kan läsa mer om dessa här

Citrix XenServer 8 licensering

De har fått en enorm förfrågan av Citrix-kunder som begärt åtkomst till XenServer 8, Citrix har lyssnat på kunderna. För att göra det enklare för dig att distribuera XenServer för dina Citrix workloads ingår nu XenServer Premium i följande prenumerationer:

• Citrix for Private Cloud
• Citrix Universal Hybrid Multi-Cloud
• Citrix Platform License

XenServer ger Citrix-plattformskunder premium hypervisorfunktioner optimerade för Citrix-arbetsbelastningar. Att utnyttja XenServer för dina Citrix workloads hjälper dig att spara pengar på hypervisorlösningar från tredje part, samtidigt som du får ut det mesta av din Citrix-distribution, med optimeringar för Citrix endast tillgängliga från XenServer, såsom PVS Accelerator, Intellicache och MCS Read Cache.

Läs mer om XenServer-licenseringen här

Vill du veta mer om Citrix nyheterna vi presenterar här ovan eller du undrar över något annat kring din Citrix-lösning, tveka då inte att kontakta oss på Infozone för mer information.