Publicerades 3 februari 2020

Ny regionchef till Infozone i Region Mitt

Ny regionchef till Infozone i Region Mitt

Efter en tid som interimchef för Infozone i Region Mitt har det blivit dags för Tobias Westervall att lämna över stafettpinnen för att fullt ut kunna fokusera på sin roll som COO för Infozone Sverige. Andreas Hagsten tar över rollen som regionchef och ser fram emot att utveckla regionen vidare.

Infozone Mitt har under flera år haft sitt högkvarter i centrala Örebro där konsultverksamheten har varit huvudfokuserad på områdena för Systemutveckling och Business Intelligence. Under hösten gick Tobias Westervall in som interimchef för regionen och kan nu efter överenskommelse meddela att han lämnar över det arbetet till Andreas Hagsten för att själv kunna fokusera fullt ut på sin roll som COO samt som Regionchef i Stockholm.

– Det är ett härligt gäng i Mitt och det är verkligen en spännande region med många unika företag som vi har chansen att få arbeta med. Jag lämnar med stort förtroende över regionsansvaret till Andreas Hagsten och kommer följa arbetet från en annan aspekt nu när jag fullt ut kan fokusera i min roll som COO och utveckla alla våra regionfokus tillsammans med regioncheferna, säger Tobias Westervall.

Andreas Hagsten kommer in i den nya rollen med en gedigen erfarenhet efter flertalet år som både Systemutvecklare i en konsultroll och Team Lead på Infozone. Han har en god relation till området och till alla kollegorna som är baserade i regionen. Vi ser stor potential till att utveckla regionen med Andreas Hagsten i spets.

– Det känns som ett väldigt roligt förtroende, att få gå in i rollen som Regionchef för Infozone i En utmaning med många nya delar att hantera men jag tänker att är det någon gång jag ska våga testa så är det nu; jag känner bolaget, mina kollegor och har bra koll på marknaden så jag säger som vi brukar säga, Nu kör vi!, säger Andreas Hagsten.

Huvudsätet för Infozone i Region Mitt hittas i centrala Örebro med adressen Östra Bangatan 28, 703 61 Örebro.