Publicerades 1 november 2019

Nu kickar vi igång Movember på Infozone

Nu kickar vi igång Movember på Infozone

Nu byter vi den oktober-rosa färgen till blå och kör vår egen Movember-tävling för att samla in pengar till Prostatacancerförbundet.

Varje år i november anordnar vi på Infozone vår alldeles egna Movember-tävling för kollegorna i Sverige och USA. Vi gör detta för att uppmärksamma forskningsarbetet kring Prostatacancer. Movember är en internationell kampanj som genom namnet kanske förstås anordnas under november månad för att uppmärksamma och samla in pengar primärt kring forskningsarbetet kring prostatacancer.

De Infozone-kollegor som vill får vara med i vår tävling och dela en bild internt på en egenodlad eller en kreativt skapad mustasch och självklart så får alla vara med, man som kvinna. Det viktigast för oss är att vi gör detta tillsammans och att alla kan känna sig delaktiga. För varje uppladdad mustasch-bild kommer vi på Infozone att skänka en summa till Prostatacancerförbundet. Därefter röstar vi på varandra i vår egen Movember-tävling och den bästa mustaschen kommer få ett muschigt pris. Kanske får ni se några av deltagarna i våra sociala medier i december när tävlingen är avslutad.

Vi hoppas på att fler uppmärksammar detta för att göra det lilla extra och samtidigt göra en bra sak samt bygga samhörighet på bolaget. Det är win-win! Prostatacancerförbundet har flera förslag på hur ni kan hjälpa till. Kika in på deras hemsida för inspiration.

Kort fakta om prostatacancer

Info från prostatacancerförbundet.se

Prostatacancer är en tumörsjukdom som drabbar ca 10 000 män per år och är den vanligaste cancerformen idag i Sverige. Det är en ytterst ovanlig sjukdom hos män under 50 år.

Här hittar du mer information om symptom som kan uppstå: https://prostatacancerforbundet.se/fakta_om_prostatacancer

Var rädda om er själva, ta hand om varandra och hjälp till att uppmärksamma den hjälp som vi som privatpersoner och företag kan ge. Nu färgar vi Infozone i blått med vår Movember-kampanj.

Nu start vi Movember på Infozone