Publicerades 21 augusti 2019

Låt systemen göra jobbet med hjälp av Ivanti Patch Management

Låt systemen göra jobbet med hjälp av Ivanti Patch Management

Så här i semestertider kan det vara som så att ni kommer tillbaka och känner er lite osäkra till och med otrygga om era system är uppdaterade korrekt och säkra. Det finns smidiga lösningar för att förenkla ert arbete när ni kommer tillbaka efter semestern. Låt mig, Andreas Theander berätta lite mer för er om Ivanti Patch Management.

Är det som så att ni nu är tillbaka från semestern och känner er lite osäkra på om era system har rätt uppdateringar och är säkrade mot de senaste hoten? Då behöver ni ett bra samt smidigt sätt att ta reda på vilken nivå som gäller och vilka uppdateringarna som sker för er miljö när ni är på semester. Hot och virus tar inte semester och det gäller att ni kan lita på era system när ni är lediga, därför vill jag uppmana er till att automatisera hanteringen av era uppdateringar. Något som Ivanti kan lösa, de erbjuder er tillgång till marknadens största katalog av 3dje parts uppdateringar. Fantastiskt eller hur?

Katalog av uppdateringar från Ivanti

Med Ivanti Patch Management kan ni enkelt få tillgång till uppdateringar från Microsoft, Adobe, Java, Flash, Google Chrome, Firefox m.fl. och dessa laddas ner från marknadens mest omfattade databas. Uppdateringarna är testade och redo att skickas ut till er skannade och inventerade miljö automatiserat eller manuellt. Er miljö kan bestå av Windows, MacOS, Linux både virtuella och fysiska maskiner och alla hanteras i samma verktyg. Jag tycker att detta är en supersmidig lösning från Ivanti!

Enheten som skall uppdateras kan befinna sig på ett avlägset kontor, i viloläge, bakom brandväggar det spelar ingen roll ni kommer alltid åt dem och uppdateringarna blir utförda, säkert samt smidigt. Allt kan överskådligt övervakas i konfigurerbara dashboards som gör att ni lätt ser trender och händelser i sin miljö. Utifrån informationen i dashborden kan uppdateringarna skickas ut till rätt klienter.

Integration

Patch Management kan skötas via management-verktyget och systemen som skall skannas/patchas rapporteras antingen via en agent alternativt agentlöst för minsta möjliga avtryck, men om investeringar har gjorts i en SCCM-miljö så integreras Ivanti Patch management med en PlugIn så allt manageras i SCCM-konsolen.

Självklart är detta en lösning som sparar er tid och pengar året runt, inte bara i semestertider. Vill ni kunna slappna av och känna er trygga från omvärldens hot, tveka då inte att höra av er till oss för en djupare genomgång med mig eller någon av våra kunniga konsulter.

Andreas Theander, Infozone