Publicerades 6 mars 2020

Klimatsmarta och säkra möten med Microsoft Teams

Klimatsmarta och säkra möten med Microsoft Teams

Såhär i tider då vi behöver tänka både på miljön och säkerheten för våra anställda just med Corona-oron som stiger i alla länder finns det smarta lösningar för möten. Ni behöver inte ses fysiskt utan ni kan mötas på ett webbmöte med hjälp av Microsoft Teams.

Alla företag som idag har en Office 365 business-licens har tillgång till samarbets- & kommunikationsverktyget, Microsoft Teams och det är nu hög dags att börja utnyttja dess fulla potential. I tiderna som råder just nu då vi behöver tänka på att värna om vårt klimat och oron växer kring Corona-viruset är möjligheterna med Teams oändliga. Det är ett klockrent verktyg för er att använda i er organisation för just samarbete, både internt och externt. Ni kan enkelt samt smidigt använda dess funktioner för teams, chatt, fildelning och ljud- eller videosamtal.

Vi på Infozone är nog inte ensamma om att sätta reserestriktioner just nu och samarbetar nära tillsammans med våra kunder, partners, distributörer i den mån det går genom att mötas online med hjälp av ljud- & videomöten. Något som fungerar väldigt bra och ni kan fortfarande ha lika bra dialoger online som vid fysiska möten, vi kan väl säga att vi tycker att det är nutidens bästa form av jobbinteraktion.

Instruktionsfilm kring Microsoft Teams

Microsoft erbjuder många bra instruktionsvideos på sin Youtube-kanal kring hur deras olika verktyg fungerar.

Här kan ni se en kort instruktionsfilm kring Teams från Microsoft som ger en bra inblick i hur verktyget fungerar.

Har ni licenserna idag men inte riktigt utnyttjar dess fulla potential, då hjälper vi er mer än gärna att komma igång. Har ni inte det men ni behöver göra den investeringen då är ni varmt välkomna att kontakta oss så guidar vi er på rätt väg.