Publicerades 29 november 2021

Infozones julkalender 2021

Infozones julkalender 2021

Choklad, inspiration, tips, roligheter, erbjudande…vad önskar du i en julkalender? Detta året kommer ni ges möjligheten att öppna en lucka per dag i våra sociala medier: LinkedIn, Facebook och instagram. Vår julkalender består av korta, juliga filmklipp.

Det är jul och vad passar då bättre än en julkalender? Detta året har vi valt att skapa en julkalender med en lucka om dagen fram till julafton som ni kan följa i våra sociala medier. Från den 1:a december kommer ni från klockan 07.30 se ett filmklipp från oss på Instagram, Facebook och Linkedin om dagen. I luckorna kommer ni kunna möta flera av våra kollegor på Infozone, några av våra partners/ distributörer och även hälsa på någon kund. Vi bjuder på inspiration, tips, något bra erbjudande och framförallt så bjuder vi på oss själva. (Det kommer inspelningsbloopers i någon lucka).

Idén om vår julkalender kom av vår extremt julintresserade marknadsansvarige, Eva-Katrine satt och bollade marknadsidéer med Joacim Häll. Tillsammans har de nu fullföljt skapandet av Infozones julkalendern med planering, inspelningar och producerat våra luckor. Fokus ligger inte i någon megaproduktion utan det är en fokus på enkelhet, närhet, innehåll och möjligheten att skapa en bekantskap med oss på Infozone och de som vi samarbetar med dagligen.

 

Bakom första luckan hittar ni ett klipp med vår julvärd, Joacim Häll som introducerar er för julkalendern och berättar lite om vad som komma skall. Vi hoppas att ni vill följa vår kalender i år och att ni får bra med inspiration och tips från oss.

När: varje dag, inklusive helger
Tid: publicering vid 07.30
Var: på våra sociala medier

Infozones LinkedIn: Infozone Sverige
Infozones Instagram: @Infozonegroup
Infozones Facebook: Infozoneswe

Har du några frågor rörande innehållet i våra luckor? Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År