Publicerades 11 februari 2019

Infozone Syd stödjer KIKs barn- & ungdomsverksamhet!

Infozone Syd stödjer KIKs barn- & ungdomsverksamhet!

För er som följer oss på sociala medier kan ni ha sett några bilder på vår logga på isen i Kristianstads Ishall under hösten och kanske har ni även besökt en match där ni har kunnat se damaskerna. Infozone har under 2018/2019 satsat på barn- och ungdomsverksamheten i Kristianstad, just genom Kristianstads Ishockeyklubb (KIK).

Vår Regionchef i Syd bor utanför Kristianstad och har ett brinnande intresse för ishockey. Joacim Häll älskar att se glädjen från barnen som flera dagar i veckan tar sig till ishallen tillsammans med sina föräldrar för att förverkliga sina NHL-drömmar. Därför blev det ett självklart val för Infozone Syd att sponsra just KIK och se hjältarna växa fram på isen. Något som är ännu viktigare idag då vi har kunnat följa i medierna att KIK kämpar med sin ekonomi och har varit nära en konkurs. Därför ser vi det som en självklarhet att vi gör allt vi kan för barnen i området som brinner för hockey att fortsätta få sin chans att utvecklas.

Det är viktigt för oss att vi hjälper ungdomsverksamheten för KIK

KIKs ungdomsverksamhet är mer än bara träning och matcher på isen. De har skapat en extra familj tillsammans, ett hem där barnen får umgås och utvecklas. Det finns hjältar överallt och vi vill ge dessa hjältar en chans att fortsätta sitt arbete för barnens skull.

– Jag tycker det är viktigt att vi bolag som har möjligheten väljer att stödja de verksamheter som vi tror på och genererar glädje för andra. Samtidigt ger det också Infozone synlighet då alla dessa ungdomar spelar matcher runt om i Skåne nästan varje helg med vår logga på utstyrseln utöver loggan på isen i Kristianstads Ishall. Det finns många Eldsjälar i KIKs förening som förtjänar en stor eloge genom att de ger barnen i Kristianstad ett intresse och en tillhörighet, säger Joacim Häll.

Joacim Häll, Regionchef Infozone SYD