Publicerades 16 augusti 2018

Infozone Region Syd expanderar i Skånes IT-mecka

Infozone Region Syd expanderar i Skånes IT-mecka

För två år sedan öppnade Infozone sitt första kontor i Region Syd i centrala Malmö. Resan har tagit fart och med ett initialt fokus på lösningar baserade på Citrix infrastruktur samt Microsoft Office 365 är nu Infozone i Syd redo att representera alla Infozone Sveriges affärsområden. Vi gör det genom att addera Business Intelligence samt Systemutveckling till portföljen. I takt med att bolaget utvecklas krävs också nya fräscha kontor, därav flyttar vi till området Ideon Science Park i Lund.

Infozone i Syd har de senaste åren utvecklats och varit i framkant med flera stora Citrix installationer, vi är nu redo att ta sig an alla affärsområden från Infozone Sverige så som Business Intelligence och Systemutveckling. I samband med denna vidaresatsningen har vi valt att flytta in till nya kontor på Bricks i Lund som är en central punkt vid Ideon Science Park.

När Infozone i Syd startades för 2 år var vi endast 2 personer men idag är vi 10 anställda och fortsätter expandera vår personalstyrka. Det nya kontoret utgör en central punkt för alla våra konsulter med en närhet till våra kunder, vi ser det också som spännande att sitta i ett stort forskningscentrum som fokuserar på utveckling. Infozone har varit aktivt i 10 år med ett flertal kontor spridda över Sverige och USA.

– Vi valde Bricks i Lund för att erbjuda våra medarbetare närhet och ett modernt kontor med alla faciliteter som kan önskas. Vi strävar efter trivsel och en glad arbetsplats för att alla ska få en bra känsla av att vilja komma till jobbet varje morgon samt för att attrahera nya kollegor, säger Joacim Häll, Regionchef Infozone Sverige.

Är ni intresserade av att börja på Infozone i Region Syd? Kolla in våra lediga tjänster.

Ny adress:
Infozone Sverige AB
Bricks Lund
Mobilvägen 12
223 63 Lund